Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Η διέλευση του Ουρανού από τους Ιχθείς

Επιμέλεια σελίδας: Γιώτα Δερμάτη - Κλεωνάκου, αστρολόγος, διαισθητικός σύμβουλος. Αστρολογικές και αριθμολογικές προβλέψεις. Διαισθητική ανάγνωση. Εφαρμογή feng shui power. Τηλ.:22210 80234 Κιν.:6944598401 & 6978582403 - Email:[email protected]

Από κάθε ζώδιο που περναει ο Ουρανος διαρκεί περίπου επτά χρόνια προκαλώντας πολλές αλλαγές αλλά και πολύ σύγχυση σε κάποιους τομείς της ζωής μας, ανάλογα με τον γενέθλιό μας χάρτη.

Πάντα "συνοδεύεται" από φοβίες σχετικές με άσχημα πράγματα που μπορεί να συμβούν ως αποτέλεσμα αυτής. Είναι απρόβλεπτος και μερικές φορές όχι ευπρόσδεκτος, αφού είναι αδύνατον να προβλέψει κανείς τις καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν καθώς και την έντασή τους. Ό,τι προγραμματίζεται, ανατρέπεται. Από τις 30 Δεκεμβρίου του 2003, (στις 11:15 ώρα Ελλάδας), ο Ουρανός είναι στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει έως τις 27 Μαΐου του 2010.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αλλαγής και της αναμέτρησης. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της πνευματικότητας, της θυσίας, της τάσης φυγής και της αμφιβολίας. Με την διέλευση του Ουρανού στο ζώδιο αυτό, μπορούμε να περιμένουμε αλλαγές σχετικές με τους χώρους της τέχνης, της θρησκείας, της μεταφυσικής και της παραψυχολογίας. Υπάρχει προδιάθεση για εμφάνιση σπάνιων ασθενειών, αλλά και ανακαλύψεων σχετικών με την αντιμετώπιση παλαιότερων ασθενειών (φαρμακευτικός κλάδος. Γενικά, η συγκεκριμένη επιρροή είναι σημαντική γιατί δημιουργεί εποχές - σταθμούς για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Κάθε ζώδιο θα λάβει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα σύμφωνα πάντα και με το προσωπικό του ωροσκόπιο...

Ας δούμε αναλυτικά το ζωδιακό κύκλο και το πέρασμα του Ουρανού στο καθένα ξεχωριστά...

ΚΡΙΟΣ
Με τη διέλευση του Ουρανού από το ζώδιο των Ιχθύων, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να εκφραστείτε μέσω της μεταφυσικής και του πνευματισμού, κάτι που μπορείτε ανεπιφύλακτα να επιχειρήσετε αφού η επίδραση του Ουρανού σε αυτούς τους τομείς είναι ωφέλιμη και επιδρά θετικά στην αύξηση της διαίσθησης. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα από φίλους, για τους οποίους είχατε την εντύπωση ότι ήταν με το μέρος σας αλλά τελικά θα αποδειχτούν κρυφοί εχθροί ο σκοπός των οποίων είναι να σας υπονομεύουν. Καλό θα ήταν να δείξτε αυτοσυγκράτηση, καθώς θα έχετε έντονες ανατρεπτικές τάσεις ή πεποιθήσεις, οι οποίες μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με το νόμο. Τώρα έχει φθάσει η κατάλληλη εποχή όπου θα καρπωθείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών και των συμπεριφορών του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Ισχυροί φίλοι και σημαντικές γνωριμίες από τον κοινωνικό σας περίγυρο θα βοηθήσουν στην κοινωνική σας άνοδο και αποκατάσταση, για αυτό ελιχθείτε και συμπεριφερθείτε με έξυπνο τρόπο ώστε να "κατακτήστε" τους ανθρώπους γύρω σας. Γενικά, θα παρατηρήσετε ανεξήγητες αλλαγές στα σχέδια και στα όνειρά σας και θα θελήσετε να χαράξετε νέες κατευθύνσεις, ακόμα και στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους ανθρώπους, όπου θα επιχειρήσετε να αλλάξετε πολλά πράγματα που σας ενοχλούν σε αυτούς. Θα αισθάνεστε περισσότερο "ιδεολόγοι" και ανεξάρτητοι ενώ θα υπάρχει επίσης η τάση για πειραματισμούς και ανταλλαγές απόψεων με άτομα "διαφορετικά" από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ηθικές αξίες, η φιλοσοφική θεώρηση της ζωής και οι σπουδές στο εξωτερικό θα επιδράσουν άμεσα (θετικά ή αρνητικά θα εξαρτηθεί από το προσωπικό σας ωροσκόπιο) στην κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο. Βέβαια, πρέπει να κινείστε με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα υπάρξουν πολλές απρόβλεπτες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα προκύψει είτε επειδή θα νιώθετε ότι δεν ανέχεστε άλλους περιορισμούς είτε επειδή θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να πειραματίζεστε γύρω από τα επαγγελματικά σας ζητήματα είτε τέλος, επειδή θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση του Ουρανού θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι, να δυναμώσετε το θρησκευτικό σας ένστικτο και θα γίνει η αιτία να αυξηθεί η "παραγωγικότητα του μυαλού" με αποτέλεσμα την δημιουργία νέων σκέψεων και ιδεών. Αν παραμείνετε προσκολλημένοι στις σκέψεις και στις συμπεριφορές που είχατε κατά το παρελθόν, ίσως βρεθείτε "μπλεγμένοι" σε ασυνήθιστες και ιδιόρρυθμες καταστάσεις. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν να αντιληφθείτε τα λάθη του παρελθόντος και αν είστε ανοικτοί και προσαρμοστικοί στους νεωτερισμούς, θα κατορθώσετε να κοιτάξετε τον κόσμο με διαφορετικό μάτι και να τον κατανοήσετε καλύτερα, δίνοντας έτσι λύσεις σε αρκετούς προβληματισμούς σας.

ΛΕΟΝΤΑΣ
Ένα από τα βασικότερα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων σας - και ιδιαίτερα τον δανεισμό - για να αποφύγετε έτσι την εμφάνιση απρόοπτων γεγονότων, τα οποία θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλές άσχημες εκπλήξεις. Δεν αποκλείονται αναπάντεχα οφέλη από κάποια κληρονομιά. Το ενδιαφέρον σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο γύρω από θέματα μεταφυσικής και αποκρυφισμού. Αλλαγές θα προκύψουν και στην σεξουαλική σας ζωή με την εμφάνιση ακραίων και μη συμβατικών τάσεων και επιθυμιών, γι' αυτό θα πρέπει να ελέγχετε τα ισχυρά και ξαφνικά συναισθήματά σας, για να μην οδηγηθείτε σε μια ανεξέλεγκτη και παρορμητική συμπεριφορά, καθώς δεν θα ανέχεστε κανενός είδους περιορισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί γύρω από τις σχέσεις σας, τόσο τον γάμο, όσο και σε πιθανούς συνεταιρισμούς. Εάν υπήρχαν προβλήματα με τον/την σύντροφό σας ή τον συνέταιρό σας από το παρελθόν, θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε τις αλλαγές, αυτό όμως θέλει μεγάλη προσοχή καθώς θα υπάρχει η τάση να έλκεστε από άτομα ακατάλληλα για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, εάν υπάρχουν "γερές βάσεις" στις σχέσεις σας, τότε παρ' όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που θα αντιμετωπίσετε, θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε εάν χρησιμοποιήσετε ως όπλο την υπομονή.

ΖΥΓΟΣ
Η επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία θα σας κάνει να νιώθετε ασφυκτικά από τις υποχρεώσεις και την ρουτίνα που θα αντιμετωπίζετε στον χώρο εργασίας. Κάτι, που θα έχει ως φυσική συνέπεια να οδηγηθείτε στην αναζήτηση νέων εργασιακών μεθόδων ή στην απόκτηση νέων γνώσεων, οι οποίες θα βελτιώσουν την θέση σας ή θα επιφέρουν αλλαγή εργασίας. Θα είστε πιο ευάλωτοι στις ασθένειες, γι' αυτό πιθανά προβλήματα υγείας είτε δικά σας είτε του παιδιού σας δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν επιπόλαια, αν θέλετε να αποφύγετε σοβαρότερα προβλήματα στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η απόκτηση ενός απογόνου θα επιφέρει μεγάλη χαρά αλλά και αλλαγές στον τρόπο της ζωής σας, καθώς θα αναζητά συνεχώς την προσοχή και την φροντίδα σας. Θα απολαμβάνετε όμορφες στιγμές μέσα στην οικογένεια και θα θέλετε να φτιάξετε τον χώρο πιο ελκυστικό και διασκεδαστικό για τα παιδιά σας. Θα έλκεστε από καινούργιους τρόπους διασκέδασης και δεν θα λείψουν οι αλλαγές και στον ερωτικό σας τομέα, καθώς θα υπάρχουν νέες γνωριμίες, που θα σας προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθεί μια σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση του Ουρανού θα φέρει πολλές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον (προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο ανάλογα με το προσωπικό σας χάρτη). Η αλλαγή του σπιτιού ή τόπου διαμονής είναι πιθανή, αυτό το διάστημα. Οι αντιθέσεις με το άμεσο περιβάλλον δεν θα λείψουν και τα προβλήματα που θα προκύψουν από την προκλητική σας συμπεριφορά δεν θα καταστεί δυνατόν να ξεπεραστούν παρά μόνο μετά από μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και θέληση για συνεργασία με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι πνευματικές σας ικανότητες και η δυνατότητα να γεννάτε νέες ιδέες αυξάνονται δημιουργικά, βελτιώνοντας σημαντικά και τα οικονομικά σας. Καλές πηγές εσόδων θα αποδειχτούν επαγγέλματα που έχουν σχέση με τα μέσα επικοινωνίας, τον γραπτό λόγο καθώς και αυτά που απαιτούν συχνές μετακινήσεις και ταξίδια. Γενικά, η καθημερινή επικοινωνία με τους άλλους θα παίξει σημαντικό ρόλο στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς σας, και θα στρέψει την προσοχή σας σε νέα ενδιαφέροντα και μελέτες. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι οι διαθέσεις σας και ο τρόπος και ο βαθμός της επικοινωνίας θα εξαρτάται από την ψυχική και υλική σας πληρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας είναι πιθανό να επιφέρουν αύξηση αλλά και ελάττωση του εισοδήματος. Στην πρώτη περίπτωση, εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα που σας δίνει αυτή η διέλευση να εφευρίσκετε νέους τρόπους για την απόκτηση χρημάτων. Το ένστικτό σας αποδεικνύεται ισχυρός σύμμαχος. Στη δεύτερη περίπτωση, είναι δυνατό να μειώσετε τις απώλειες εάν καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε την τάση σας να ξοδεύετε χρήματα με μεγάλη ευκολία για τις προσωπικές σας απολαύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ζωή θα σας επιφυλάξει μεγάλες εκπλήξεις και θα σας προσφέρει αναπάντεχες δυνατότητες κατανόησης πολλών θεμάτων, αφού το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην τέχνη, την μεταφυσική, την ιατρική και τα πανανθρώπινα ιδανικά. Κάθε δοκιμασία που θα αντιμετωπίσετε, θα βοηθήσει στην ωρίμανση και διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας, γι' αυτό μην αφήσετε καταπιεσμένα αισθήματα να βάλουν όρια στην προσωπική σας εξέλιξη. Πολλές φορές ο άνθρωπος γίνεται εχθρός του εαυτού του και υπονομεύει ο ίδιος τη ζωή του. Επομένως, οι ανεξέλεγκτες τάσεις φυγής και οι αυτοκαταστροφικές τάσεις, το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι σοβαρά προβλήματα υγείας και όχι να επιφέρουν τις λύσεις που ζητάτε.

Όλα τα παραπάνω εξαρτώνται βέβαια και από τον ατομικό γενέθλιο χάρτη σας.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.