Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Στοιχεία ζωδίων και οι σχέσεις μεταξύ τους

Επιμέλεια σελίδας: Γιώτα Δερμάτη - Κλεωνάκου, αστρολόγος, διαισθητικός σύμβουλος. Αστρολογικές και αριθμολογικές προβλέψεις. Διαισθητική ανάγνωση. Εφαρμογή feng shui power. Τηλ.:22210 80234 Κιν.:6944598401 & 6978582403 - Email:[email protected]

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: (Κριός - Λέων - Τοξότης)
Η ζωή με ένα Ζώδιο της Φωτιάς δεν είναι σχεδόν ποτέ βαρετή ίσως όμως δυσκολευτείτε να κρατήσετε ρυθμό με αυτούς τους ανεμοστρόβιλους της ενέργειας του που μερικές φορές χρειάζεται να δαμαστούν για να ηρεμήσουν. Σε πολλά σημεία τα Ζώδια της Φωτιάς είναι στην καρδιά σαν τα παιδιά, ιδιαίτερα ο Κριός που δεν φαίνεται να μεγαλώνει ποτέ. Είναι οι άνθρωποι με πρωτοβουλία αυτοί που δεν θα ηρεμίσουν μέχρι να επιτύχουν τον σκοπό τους. Έχουν μια γνήσια επιθυμία να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους, να τους κάνουν να χαμογελούν και να γελούν, να τους κάνουν μικρά δώρα για να δείξουν πόσο ενδιαφέρονται.
Όμως, η ζωή με έναν εραστή της Φωτιάς θα είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσετε έστω κι αν διαρκέσει μια εβδομάδα ένα μήνα ή μια ολόκληρη ζωή.

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ: (Ταύρος - Παρθένος - Αιγόκερως)
Αν έχετε γνωρίσει έναν γήινο εραστή η σχέση θα αργήσει να προχωρήσει, και είναι ανώφελο να προσπαθήσετε να βιάσετε την κατάσταση γιατί θα καταστρέψετε τη σχέση. Τα Ζώδια της Γης είναι υπομονετικά, ευγενικά, ενάρετα, συμβατικά, και μπορούν να σας παρέχουν ασφάλεια, συναισθηματική και οικονομική. Υπάρχει επίσης μεγάλη διαφορά μεταξύ των τριών Γήινων Ζωδίων, ο Ταύρος είναι οπωσδήποτε πιο αισθησιακός, ενώ οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι είναι πολύ εσωστρεφείς και λιγότερο εκδηλωτικοί. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το στοιχείο έχουν την τάση να δουλεύουν απίστευτα σκληρά. Καθ' ολοκληρία τα Ζώδια της Γης είναι σταθερά στέρεα και πάντοτε εκεί όταν εσείς τα χρειάζεστε.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ: (Δίδυμοι - Ζυγός - Υδροχόος)
Με έναν Αέρινο εραστή υπάρχει οριστικά μια ανάγκη για διανοητική διέγερση αλλα και σωματική. Τα Ζώδια του Αέρα είναι συχνά έξυπνα ομιλητικά και καλλιτεχνικά. Τα Ζώδια του Αέρα είναι σίγουρα "οι άνθρωποι που χρειάζονται τους ανθρώπους" που απολαμβάνουν να βρίσκονται με καλή συντροφιά, να δημιουργούν καινούργιους φίλους, να έχουν μια πολυάσχολη κοινωνική ζωή και βεβαίως να διαδώσουν τις ιδέες και τις σκέψεις τους Εάν έχετε διαλέξει έναν εραστή που είναι στο στοιχείο του Αέρα μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε πίσω όσα θα θέλατε ότι υπάρχει μερικές φορές μια ψυχρή προσέγγιση στην αγάπη. Αν όχι, μην απογοητεύεστε, όποια επί πλέον προσπάθεια κάνετε με αυτά τα Ζώδια θα αξίζει τον κόπο.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ: (Καρκίνος - Σκορπιός - Ιχθύες)
Ένας εραστής γεννημένος στο στοιχείο του Νερού θα σας ανεβάσει στα ύψη συναισθηματικά, ιδιαίτερα εάν είστε ο ευαίσθητος τύπος. Τα Ζώδια του Νερού είναι ζεστά,, ευαίσθητα, διαισθητικά, συμπονετικά, με πολύ φαντασία, και στην περίπτωση του Σκορπιού αρκετά σέξι. Μερικές φορές είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν σε αυτό το στοιχείο να διατηρήσουν τη δική τους εσωτερική δύναμη και χρειάζονται μια ώθηση προς τα επάνω περισσότερο από τα άλλα Ζώδια. Όπως οι παλίρροιες, τα Ζώδια του Νερού έχουν τις διακυμάνσεις τους έτσι αν θέλετε έναν ολοκληρωτικά σταθερό, αξιόπιστο εραστή που οι διαθέσεις του δεν φαίνονται να αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, καλύτερα να διαλέξετε ένα από τα άλλα στοιχεία. Τα Ζώδια του Νερού όταν ερωτεύονται, ερωτεύονται βαθιά και σοβαρά. Αν ψάχνετε για μια παροδική σχέση αυτά τα Ζώδια δεν είναι για σας. Ακόμη κι αυτό το σεξουαλικό σύμβολο του Ζωδιακού ο Σκορπιός κατά βάθος θέλει περισσότερα από έναν παροδικό έρωτα.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.