Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Η ζωδιακή μας Αφροδίτη

Επιμέλεια σελίδας: Γιώτα Δερμάτη - Κλεωνάκου, αστρολόγος, διαισθητικός σύμβουλος. Αστρολογικές και αριθμολογικές προβλέψεις. Διαισθητική ανάγνωση. Εφαρμογή feng shui power. Τηλ.:22210 80234 Κιν.:6944598401 & 6978582403 - Email:[email protected]

Ο μύθος λέει πως η Θεά αναδύθηκε από τους αφρούς του Ωκεανού γι' αυτό και ονομάστηκε Αφροδίτη. Θεά της αρμονικής ένωσης, της ερωτικής πράξεως εφορεύει τον γάμο και την γέννηση απογόνων.

H Αφροδίτη κυβερνάει την ομορφιά και τα συναισθήματα, τη μουσική, την αρμονία, τον γάμο, αλλά και την δημιουργία σχέσεων.

Η Αφροδίτη σ' ένα Ωροσκόπιο είναι ο πλανήτης που πρωταρχικά δίνει σε καθένα από μας την ικανότητα να προσελκύσει άλλα άτομα.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης-χάρτης που "δείχνει" τις συντεταγμένες για το δρόμο της ερωτικής σας ζωής.

Είναι ο πλανήτης που κρύβει μέσα του όλα τα ερωτικά σας μυστικά! Σας καλώ λοιπόν να τα ανακαλύψετε και να βρείτε ένα χρήσιμο οδηγό για ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην καρδιά του αγαπημένου σας.

Θέλετε να μάθετε τι τύπο ανθρώπου έχετε δίπλα σας;

Θέλετε να μάθετε πώς θα σας πλησιάσει;

Γνωρίζοντας λοιπόν πού βρίσκεται η Αφροδίτη, έχετε στα χέρια σας ένα σημαντικό οδηγό για το ταξίδι που θα σας οδηγήσει στην καρδιά του συντρόφου σας.

****

Οσοι από εσάς θέλετε να μάθετε που βρίσκεται η γενέθλια σας Αφροδίτη ή του συντρόφου σας επικοινωνήστε μαζί μου στο 22210-80234 ή 6944598401 και ευχαρίστως να σας ενημερώσω χωρίς καμία επιβάρυνση.
Γιώτα Δερμάτη - Κλεωνάκου
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

****

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Αν η Αφροδίτη σας βρίσκεται μέσα στον Κριό, τότε είστε ένας άνθρωπος πολύ έντονος. Είστε ο άνθρωπος που δεν δέχεται την απόρριψη σε κανένα τομέα της ζωής σας. Οτιδήποτε μέτριο το αντιπαθείτε. Είστε φτιαγμένοι για την κορυφή. Ερωτικά θέλετε ένα σύντροφο που να μπορεί να σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, δυναμικό, ντόμπρο, ανεξάρτητο, αλλά και να υποκύπτει στις επιθυμίες σας. Να καταλάβει δηλαδή πως εσείς είστε ο αρχηγός του "παιχνιδιού".

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Είστε ο άνθρωπος της ασφάλειας. Πολλές φορές η λογική σας δε σας αφήνει να χαρείτε το ηφαίστειο που κρύβετε μέσα σας. Πολλοί θα μπορούσαν να σας χαρακτηρίσουν συμφεροντολόγους και εκπληκτικά ανασφαλείς. Είστε λάτρεις της τέχνης και γενικά του καλαίσθητου. Ζήλια, κτητικότητα, ιδιορρυθμία, είναι από τα χαρακτηριστικά που τα συναντά κάποιος στην Αφροδίτη του ζωδίου αυτού.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Οι αιώνιοι έφηβοι. Είστε οι άνθρωποι που αγαπάτε τη ζωή και ξέρετε να τη ζείτε χωρίς φραγμούς. Σε καμία περίπτωση δεν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι πιστοί στη σχέση τους. Δε μένετε πουθενά και για κανέναν. Όποιος θέλει να σας κατακτήσει όσο απίστευτο κι αν ακούγεται μπορεί να ακολουθήσει συγκεκριμένη τακτική ή πολύ απλά να είναι ακριβώς το ίδιο με εσάς. Στο σεξουαλικό τομέα θέλετε να είστε ο καλύτερος. Το κλειδί για να κρατήσετε αυτόν το τύπο ανθρώπου είναι να του περάσουν στο μυαλό πως δεν είσαστε μόνο φίλοι ή μόνο εραστές.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Είστε οι άνθρωποι που ξέρετε να αγαπάτε, που ξέρετε να δίνεστε και όλα αυτά σε υπέρμετρο βαθμό. Δεν ξέρετε τι θα πει συμβιβασμός, τι θα πει μέτρο. Δε γίνεται να συνδυάσετε σεξ, χωρίς την αγάπη. Στην περίπτωση που ο σύντροφός σας κάνει το λάθος να σας δημιουργήσει συναισθήματα ανασφάλειας ή αισθανθείτε πληγωμένοι τότε θα έχει να αντιμετωπίσει ένα "παγόβουνο". Προς θεού μην τολμήσει κανείς να ξυπνήσει τη ζήλια μέσα σας γιατί φτάνει στα όρια της τρέλας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ
Μιλάμε για μια πολύ έντονη και δυνατή προσωπικότητα. Δυνατά συναισθήματα γεμάτα πάθος, γεμάτος εκπλήξεις, εγωιστής, περήφανος. Έχει την ανάγκη να τον αγαπούν. Όχι ένας, αλλά όλοι! Αν διαλέξατε για σύντροφό σας ένα τέτοιο τύπο ανθρώπου τότε θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί μαζί του. Είναι ο άνθρωπος της περιπέτειας που δε θα σας αφήσει ποτέ να πλήξετε. Είναι ο άνθρωπος που αργεί να αγαπήσει αλλά όταν το κάνει τότε δίνεται και μάλιστα αγαπάει παράφορα. Στο σεξουαλικό τομέα θέλει να αισθάνεται ο "πρώτος και ο καλύτερος".

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Δύσκολη περίπτωση. Είναι ένας δύσκολος, πρακτικός και συνάμα ευαίσθητος άνθρωπος. Έχει την ανάγκη να πατάει γερά στη γη και να να ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις με τετράγωνη λογική. Για να μπορέσει κάποιος να κατακτήσει έναν άνθρωπο με Αφροδίτη στην Παρθένο θα πρέπει να κατακτήσει πρώτα το μυαλό του και το πνεύμα του. Είναι συντηρητικός άνθρωπος και δεν μπορεί εύκολα να ζήσει τη χαρά. Δύσκολοι άνθρωποι, λεπτομερείς, προσεκτικοί και βέβαια ζηλιάρηδες.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ
Τι να πούμε για αυτή την Αφροδίτη; Τι μπορεί κανείς να πει για ένα άτομο που συνδυάζει τόσα καλά στοιχεία σε ένα πρόσωπο. Συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, τρυφεροί, πνευματώδης, ελεύθεροι, διακριτικοί. Στον ερωτικό τομέα είναι ο τύπος που δεν τον ενδιαφέρει το σεξ για να το κάνει απλά αλλά τον ενδιαφέρει η κατάκτησή του. Αν θέλει λοιπόν να κατακτήσει κάποιος αυτό το τύπο ανθρώπου θα πρέπει βασικά να μην είναι μίζερος, γκρινιάρης, καταπιεστικός, και γενικά να μην παραβιάσει τους "χώρους" του.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
Η Αφροδίτη αυτή είναι γεμάτη πάθος, θράσος, απαιτήσεις, ηδονή, και ανάγκη για μεγάλα ταξίδια. Δεν είναι και η καλύτερη θέση της Αφροδίτης, γιατί παραπαίει ανάμεσα στο φόβο και στο πάθος. Η ανασφάλεια είναι ένα σοβαρό θέμα που θα πρέπει να καλύψει αυτός ο τύπος. Ο φόβος αυτόματα τον κάνει επιθετικό και πολλές φορές υβριστικό. Δεν είστε σταθεροί στις απόψεις σας και αυτό δημιουργεί πρόβλημα και σε εσάς αλλά και στις σχέσεις σας. Θέλετε να έχετε το πάνω χέρι μέσα στη σχέση σας, παρόλα αυτά όμως δε το καταφέρνετε πάντα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Θεωρείται η καλύτερη Αφροδίτη γιατί παρουσιάζει έναν άνθρωπο υγιή, αποφασισμένο, ενεργητικό και με πολύ καλή θέση στην κοινωνία. Δεν θεωρείστε και ο πιο πιστός σύντροφος όχι γιατί δεν αγαπάτε το έτερον ήμισυ αλλά γιατί πολύ απλά πλήττετε. Είναι ο άνθρωπος που θα παλέψει για να κατακτήσει αυτό που θέλει αλλά θα μείνει μόνο σε αυτό. Ουσιαστικά δεν έχει πολλές ευαισθησίες στον ερωτικό τομέα. Το μόνο που τον απασχολεί είναι το πάθος διότι μέσα από αυτό "τρέφεται". Σεξουαλικά είναι τρομερά ενεργητικός και θεωρείται από τους καλύτερους εραστές. Δεν κάνει σεξ για το σεξ αλλά για το παιχνίδι. Έτσι βλέπει όλη του τη ζωή.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ
Δεν χαρακτηρίζεται για την τρυφερότητα και την αγάπη που μπορεί να έχει. Ακόμη και αν την έχει μέσα του ένας τέτοιος τύπος, ξέρει να την κρύβει καλά και να την χρησιμοποιεί όπως θέλει και όποτε θέλει. Η οργάνωση, η τάξη και η πειθαρχία είναι οι λέξεις κλειδιά για αυτή τη θέση της Αφροδίτης. Το πρακτικό πνεύμα που έχουν δημιουργεί συνήθως προβλήματα στη σχέση τους και συχνά φτάνει σε βαθμό διάλυσης. Μπορεί να χαρακτηριστεί συμφεροντολόγος και σίγουρα θα επιλέξει ακόμα και στην προσωπική του ζωή την πιο κερδοφόρο λύση.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σημαίνει πως είστε πολύ καλύτεροι φίλοι παρά εραστές. Ανοιχτά μυαλά, αλτρουιστές, αδιάλλακτοι, ευαίσθητοι και ανθρωπιστές. Ίσως αυτό να είναι πρόβλημα για το σύντροφό τους μέχρι να συνειδητοποιήσει με τι τύπο ανθρώπου έχει να κάνει. Ψυχροί στον ερωτικό τομέα, καυστικοί και δηκτικοί. Προσπαθούν να είναι δίκαιοι αλλά πολλές φορές στην προσπάθεια τους αυτή, γίνονται άδικοι με τον ίδιο τους τον εαυτό. Συνήθως μπερδεύονται με ανθρώπους εντελώς ακατάλληλους για αυτούς και οδηγούνται σε λάθος μονοπάτια παρόλο που έχουν τόσο ξεκάθαρες απόψεις.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ
Όσοι ανήκουν σε αυτή την Αφροδίτη είναι πολύ τυχεροί. Ξεχωριστοί άνθρωποι και κοινωνικά και ερωτικά και οικονομικά. Αγαπούν την τρυφερότητα τους καλούς τρόπους, τη γλυκύτητα, τη σταθερότητα. Το άσχημο είναι πως δε τα συναντούν αυτά τα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να πληγώνονται. Τους αρέσει το φλέρτ και χρειάζονται δίπλα τους ένα σύντροφο που να μπορεί να τους επιβεβαιώνει συνεχώς. Γενικά είναι οι τύποι που αρέσουν και πάντα κάνουν εντύπωση. Καταφέρνουν με πολλούς τρόπους να επιτύχουν αυτό που θέλουν και να φέρουν το σύντροφό τους εκεί που θέλουν.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.