Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Η είσοδος του Κρόνου στη Παρθένο

Επιμέλεια σελίδας: Γιώτα Δερμάτη - Κλεωνάκου, αστρολόγος, διαισθητικός σύμβουλος. Αστρολογικές και αριθμολογικές προβλέψεις. Διαισθητική ανάγνωση. Εφαρμογή feng shui power. Τηλ.:22210 80234 Κιν.:6944598401 & 6978582403 - Email:[email protected]

Κάθε δυόμισι χρόνια περίπου ο ΚΡΟΝΟΣ περνά από το ένα ζώδιο στο άλλο και κατά συνέπεια από τον ένα οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου στον επόμενο κάνοντας έτσι το γύρο του ζωδιακού και κατά επέκταση του ωροσκοπίου σε 28 ως 30 χρόνια περίπου.

Πλανήτης καρμικός μεταφέρει τα χρέη μας αλλά και τα δώρα μας.

Ο Κρόνος είναι σημαντικός μέσα στον χάρτη μας και θα δώσει με την πάροδο του χρόνου της ζωής μας, το αποτέλεσμα των ενεργειών μας. Παραμένει δυόμιση χρόνια σε κάθε ζώδιο και από το Σεπτέμβριο βρίσκεται μέσα στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τον Ιούλιο του 2010 αν και κάθε 8 μήνες θα έχει μια φαινομενική ανάδρομη κίνηση η οποία διαρκεί από 4 ως 5 μήνες περίπου.

Η γήινη φύση του Κρόνου συνεργάζεται αρμονικά με το γήινο ζώδιο της Παρθένου.

Οι έννοιες που αντιπροσωπεύει ο Κρόνος είναι ο περιορισμός, η πειθαρχία, η οργάνωση και η τάξη, λέξεις που ταιριάζουν απόλυτα στην Παρθένο.

Μπορούν κατ' επέκταση να συνεργαστούν αρμονικά και να βοηθήσουν τον κόσμο προσπαθώντας να κάνουν κάτι καλό γενικά για την ανθρωπότητα. Στόχος τους θα είναι να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας χωρίς αβεβαιότητα και αστάθεια.

Επίσης θα ενταθεί το ενδιαφέρον μας για την υγιεινή διατροφή, τις διαιτητικές μας συνήθειες αλλά και τις εναλλακτικές θεραπείες που θα παίξουν ένα βασικό ρόλο στο θέμα της υγείας μας.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν τα επόμενα δυόμισι χρόνια είναι οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

Ενώ οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς ίσως αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες.

Ανεξαιρέτως όμως όλα τα ζώδια μπορούν να έχουν καλά αποτελέσματα από την παρουσία του Κρόνου αρκεί να κοιτάξουν με σοβαρότητα τα θέματα που τους απασχολούν και να δουλέψουν πιο συνετά για αυτά.

Ο Κρόνος και πώς θα επηρεάσει τον ζωδιακό κύκλο για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος θα είναι στον 6ο οίκο σας που αφορά θέματα εργασίας σας, την καθημερινότητά σας, αλλά και την υγεία σας. Το τι ακριβώς θα συμβεί φαίνεται καθαρά από το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ατόμου. Θα πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε την δουλειά σας με μεγαλύτερη σοβαρότητα και ευθύνη.

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα αυξάνονται χωρίς ίσως να αυξάνονται μαζί τους και οι αποδοχές σας. Όμως να ξέρετε ότι ο Κρόνος θα ανταμείψει την αποδοτικότητά σας και μακροπρόθεσμα θα δικαιωθείτε. Με τον Κρόνο στην Παρθένο θα αναλάβετε νέα καθήκοντα ίσως και αρκετές ευθύνες μια που έτσι θα αναγκαστείτε να μάθετε να ζείτε με ότι φοβόσασταν να κάνετε στο παρελθόν και ταυτόχρονα να απαλλαγείτε από την επαγγελματική σας χαλαρότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Κρόνος θα είναι στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την δημιουργικότητα, τα παιδιά αλλά και την αγάπη.

Αυτό σας ευνοεί ιδιαίτερα μια και πρόκειται να φέρει σταθερότητα στα θέματα των σχέσεων σας. Γενικά λοιπόν οτιδήποτε έχει να κάνει με διασκέδαση αλλά και την αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει πολύ έντονα. Όμως αυτό που θα πρέπει να κάνετε εσείς θα είναι να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε. Έτσι λοιπόν σε ότι έχει να κάνει με τους αδέσμευτους του ζωδίου σας θα συναντήσετε το έτερον σας ήμισυ και μάλιστα άτομο που θα ενδιαφερθεί αρκετά για σας. Οι ήδη δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε να παντρευτείτε και οι παντρεμένοι θα δείτε να αυξάνετε η οικογένεια σας ή όσοι έχετε παιδιά θα θελήσετε να ασχοληθείτε πιο πολύ μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κρόνος θα επηρεάσει τον 4ο οίκο σας που έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Ο μέγας διδάσκαλος, όπως αποκαλούμε τον Κρόνο, έχει να σας μάθει πολλά σε σχέση με την ανευθυνότητα σας και όσα μπορεί να προκαλέσει αυτή. Επίσης για τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτήσετε τα οικονομικά σας αλλά και να ασχοληθείτε με την λέξη οικογένεια. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθειες προκειμένου να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας. Τα επόμενα δυο χρόνια θα επηρεαστούν και τα θέματα της ακίνητης περιουσία σας και είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να φύγετε από την πατρική σας οικογένεια για να δημιουργήσετε την δική σας ή ακόμα και να αποφασίσετε να αλλάξετε κατοικία ή να κάνετε μια αγοραπωλησία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Κρόνος μπαίνει στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και φαίνεται να ενεργοποιεί τα θέματα που σχετίζονται με κοντινά συγγενικά άτομα αλλά και τα θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια αλλά και την επικοινωνία. Τα επόμενα 2,5 χρόνια λοιπόν τα αδέλφια και οι συγγενείς σας θα απαιτήσουν το ενδιαφέρον σας.

Όσοι από εσάς έχετε θέματα σπουδών εν εξελίξει μπορείτε να αποκτήσετε το πτυχίο που φαίνεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξή σας. Κάποιοι άλλοι πάλι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες σημαντικές και επωφελείς για εσάς συνεργασίες άλλοι πάλι να αποφασίσετε να μπείτε στα δεσμά του γάμου. Τα θέματα δουλειάς θα έχουν την πρώτη θέση για εσάς και ειδικά για τα άτομα που ασχολούνται με το εμπόριο ή τις πνευματικές εργασίες.

Αρα ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεστε και εκφράζετε τις σκέψεις σας θα είναι και η συνέχεια της όποιας επικοινωνίας σας με τα άτομα που σας περιβάλουν. Προσπαθήστε λοιπόν για να μην εκτίθεστε και η συμβουλή που θα σας έδινα είναι να λέτε λιγότερα από όσα πιστεύετε ότι χρειάζεται.

ΛΕΩΝ
Ο Κρόνος ολοκλήρωσε το πέρασμά του από το δικό σας ζώδιό και για τα επόμενα 2,5 χρόνια θα ενεργοποιήσει τον 2ο σας οίκο που σχετίζεται με τα οικονομικά σας και τις αξίες σας. Θα σας βοηθήσει ο Κρόνος να διδαχτείτε και να μάθετε να οργανώσετε τα οικονομικά σας έτσι ώστε να δημιουργήσετε την σωστή βάση για την μελλοντική οικονομική σας ασφάλεια. Και μια που είστε οι ανοιχτοχέρηδες του ζωδιακού θα πρέπει τώρα να μάθετε να μην σπαταλάτε τα χρήματά σας χωρίς λόγο και σκέψη μια που ο Κρόνος θα επηρεάσει όχι μόνο την συναισθηματική σας ασφάλεια αλλά και τα καθημερινά σας έσοδα. Το χρονικό αυτό διάστημα θα πρέπει να κάνετε την δική σας αυτοκριτική στο θέμα των σχέσεων σας γενικά και τις αποφάσεις που θα πάρετε, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική σας πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο σας θα πρέπει να σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε τα επόμενα 2,5 χρόνια και να εστιαστείτε σε αυτά προετοιμάζοντας τον εαυτό σας να δεχτεί τις επερχόμενες αλλαγές. Όσοι από εσάς χρησιμοποιήσετε την γνώση και την εμπειρία σας στις επιλογές σας να ξέρετε ότι στο τέλος θα ανταμειφθείτε και κατάλληλα. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να γίνετε πιο αντικειμενικοί και αποστασιοποιημένοι στα θέματα που σας αφορούν ώστε να κάνετε και τις καλύτερες επιλογές για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αφιερώστε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας ξεκουράστε μέσω του ύπνου το μυαλό σας αλλά και το σώμα σας και γενικά εστιαστείτε στην φροντίδα του εαυτού σας. Εστιαστείτε όσο μπορείτε στα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και την εργασιακή σας κατεύθυνση χωρίς να ξεχάσετε την προσωπική σας ζωή.

Επίσης δώστε την απαραίτητη προσοχή στα τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιαστούν και μην τα αμελήσετε.

ΖΥΓΟΣ
Ο Κρόνος θα βρίσκετε στον 12ο οίκο σας και για την επόμενη διετία σας καλεί να κάνετε κάποιον αυτογνωσία αλλά και αυτοκριτική για τις επιλογές που έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Βάλτε κατάλογο στις προτεραιότητες σας και ερευνήστε τόσο τον εσωτερικό σας κόσμο την ζωή σας αλλά μην ξεχάσετε και την διαισθητική πλευρά σας. Αν και ζώδιο της συντροφικότητας θα επιζητάτε την μοναξιά σας θέλοντας να βάλετε κάποια πράγματα σε μια τάξη αλλά ο Κρόνος θα σας ενθαρρύνει να απολαύσετε στιγμές με την παρέα σας. Ένας άλλος από τους τομείς που θα σας απασχολήσει έντονα είναι ο επαγγελματικός σας προσανατολισμός και τα θέματα καριέρας. Προσοχή όμως γιατί εσείς δεν είστε σε περίοδο που μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος θα είναι στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με φιλίες και επαφές δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Κάντε τους γνωστούς φίλους και θυμηθείτε άτομα που λόγω δικών σας υποχρεώσεων μάλλον είχατε απομακρυνθεί, καλέστε τους να χαρείτε μαζί τους όμορφες στιγμές με καλό φαγητό και κρασάκι κόκκινο. Επειδή όμως την διετία που έρχεται πολλοί από εσάς θα κάνετε επανεξέταση σε κάποιους τομείς της ζωής σας στο τέλος θα κρατήσετε δίπλα σας τα άτομα που αξίζουν πραγματικά την δική σας φιλία. Όσοι από εσάς θέλετε να αλλάξετε ή ακόμα και να ξεκινήσετε την επαγγελματική σας καριέρα με κάποια πρόσληψη σε δημόσιο η ιδιωτικό οργανισμό έχετε μια καλή περίοδο την εποχή του Κρόνου στην Παρθένο ώστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις και να βρείτε τα άτομα που μπορεί να προωθήσουν την αίτηση σας.

Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας θέματα να θυμάστε πως - ότι τελειώνει είναι και η αρχή για κάτι καινούργιο - και - αν κάτι δεν επιστρέψει σε εμάς απλά δεν ήταν για εμάς - .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος για εσάς τους Τοξότες θα βρίσκεται για την επόμενη διετία στον 10ο σας οίκο σας και έτσι θα ενεργοποιηθούν τα θέματα της καριέρας σας. Είναι η εποχή σας στον να αδράξετε τις οποίες ευκαιρίες σας δοθούν και να σκεφτείτε τον τρόπο που επιτέλους θα αναδειχτούν και οι δικές σας ικανότητές έστω και αν θα πρέπει να κάνετε εθελοντική εργασία μια που είστε στην εποχή που ο Κρόνος δεν χαρίζει απλά κρίνει. Από εσάς χρειάζεται μόνο να έχετε υπομονή και σωστούς ρυθμούς εργασίας ώστε να έχετε και την καλύτερη απόδοση. Πολλοί από εσάς θα αποκτήσετε αυτά που έχετε βάλει στόχο είτε αυτά αφορούν υλικά είτε ηθικά η ακόμα και αναγνώριση και δόξα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να κρατήσετε σωστές ισορροπίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Φίλοι Τοξότες αυτό που συμβουλεύω για την επόμενη διετία είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να ρυθμίσετε το βέλος του τόξου σας στο κέντρο του στόχου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Κρόνος ήρθε και για επόμενα δυόμισι χρόνια θα βρίσκεται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας και που αφορά τα θέματα της εκπαίδευσης της γνώσης σας αλλά και των ταξιδιών σας.

Όσοι λοιπόν ασχολείστε με το διάβασμα θα ανακαλύψετε νέες πηγές μόρφωσης αλλά και διασκέδασης. Όσοι πάλι ασχολείστε ή σας αρέσουν τα ταξίδια θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα με τις μετακινήσεις που σας τύχει να κάνετε η ακόμα και αν θελήσετε να μεταναστεύσετε προς άλλη γη και αλλά μέρη αρκεί να υποστηρίζετε και από το προσωπικό σας ωροσκόπιο.

Οι δε έμποροι και διπλωμάτες του ζωδίου σας θα έχετε την δυνατότητα να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας όνομα. Οι σπουδαστές θα ολοκληρώσετε τις επιλογές σας και όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε τα θέματα σας ή αν είστε νομικοί μάλλον σας περιμένει μια επαγγελματική επιτυχία.

Ο αισθηματικός σας τομέας είναι και αυτός μέσα στην αναδιοργάνωση των σχεδίων του Κρόνου για εσάς μια που καλείστε να αφήσετε τα ερωτικά παιχνίδια και να δώσετε την ζεστή και τρυφερή καρδιά σας σε έναν σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την επόμενη διετία ο Κρόνος θα σας δώσει στα άτομα του ζωδίου σας ένα μάθημα στον οικονομικό τομέα αφού θα βρίσκεται μέσα στο στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Επιβάλεται λοιπόν να πάρετε τις δικές σας ευθύνες για τα οικονομικά σας είτε αυτά έχουν να κάνουν με επενδύσεις είτε με κεφάλαια που θέλετε να τοποθετήσετε. Όσοι από εσάς είστε σε χρηματικά ανοίγματα με καλή προσπάθεια και σωστή διαχείριση μπορείτε να καταφέρετε να αποπληρώσετε υποχρεώσεις και χρέη που σας βαραίνουν.

Όσοι θελήσετε να προβείτε σε αγορά ακινήτου είστε σε καλό χρονικό διάστημα για να πετύχετε τον στόχο σας.

Αλλαγές επιφυλάσσονται και στα επαγγελματικά σας μια που άλλοι θα αποφασίσετε να αλλάξετε επάγγελμα και άλλοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Στην αισθηματική σας ζωή μπορεί να θελήσετε να τελειώσετε ότι σας κουράζει η και άλλοι πάλι να βρουν τον σύντροφο που θα τους καλύψει στα θέλω της προσωπικής τους ευτυχίας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Κρόνος κάνει την εμφάνιση του μέσα στον 7ο οίκο σας που έχει σχέση με τα θέματα συνεταιρισμών αλλά και γάμων και ανάλογα το προσωπικό σας ωροσκόπιο σε σχέση με τις επιλογές που θα κάνετε σε άλλους θα δώσει πίεση και σε άλλους πάλι την ενίσχυση που χρειάζονται.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε με οδηγό την καρδιά σας και μόνο αυτή. Πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε να νομιμοποιήσετε την ήδη σχέση σας αλλά μπορεί και κάποιοι από εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι να κόψετε τα δεσμά σας μια που όπως ξέρετε και εσείς - ότι δεν λύνετε κόβετε -.

Ένας τομέας που μπορεί σε πολλούς από εσάς να ευνοηθεί είναι τα οικονομικά σας έσοδα μια που φαίνεται ότι θα καταφέρετε επιτέλους να κάνετε μια μικρή αποταμίευση η στην χειρότερη περίπτωση να ισοφαρίσετε τα έξοδα με τα έσοδα σας.

Επενδύστε πάνω σε θέματα επικοινωνίας και διαπροσωπικών σας σχέσεων μαθαίνοντας καλύτερα τα υπέρ και τα κατά του (αντιπάλου) σας.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.