Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αριθμολογία

Επιμέλεια σελίδας: Γιώτα Δερμάτη - Κλεωνάκου, αστρολόγος, διαισθητικός σύμβουλος. Αστρολογικές και αριθμολογικές προβλέψεις. Διαισθητική ανάγνωση. Εφαρμογή feng shui power. Τηλ.:22210 80234 Κιν.:6944598401 & 6978582403 - Email:[email protected]

Η ιστορία των αριθμών είναι τόσο παλιά όσο και η ιστορία της γραφής. Η αριθμολογία έβρισκε εφαρμογές στην αρχαία Ελλάδα, στη Ρώμη, την Αίγυπτο και την Κίνα. Οι ρίζες της πάντως ανάγονται σε μια περίοδο πολύ πιο αρχαία.

Τη χρησιμοποιούσαν οι ιερείς της αρχαίας Αιγύπτου. Το ίδιο και οι μεγάλοι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι. Οι ακριβείς καταβολές της επιστήμης της αριθμολογίας έχουν αποτελέσει αντικείμενο πολλών προστριβών και αντιπαραθέσεων, είναι όμως φανερό πως οι αριθμοί, όπως ακριβώς και τα μαθηματικά, είναι τόσο παλιοί όσο και το ίδιο το σύμπαν.

Η Αριθμολογία για πολύ μεγάλο διάστημα ανήκε στις απόκρυφες επιστήμες, ήταν ένα είδος προνομίου για μετρημένους στα δάχτυλα ιερείς και σοφούς, ανάμεσα στους οποίους και οι Πατέρες της Χριστιανικής Εκκλησίας, κυρίως ο Αγιος Αυγουστίνος.

Με δυο λόγια, θέλει να κάνει τον άνθρωπο να καταλάβει λίγο καλύτερα ποιος είναι και να του δείξει τον τρόπο να σταθεί πιο σωστά μέσα στη ζωή.

Είναι κάτι σαν την πρόβλεψη του καιρού.

Έτσι, η γνώση που αποκτά μέσω της αριθμολογίας του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει με πιο ολοκληρωμένο τρόπο τις προσωπικές του ικανότητες, να χειριστεί καλύτερα τη ζωή του με συνέπεια να βρει την ακριβή του θέση μέσα σ' αυτόν τον κόσμο που τον περιβάλλει.

Οι σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους συχνά, επηρεάζεται σε βάθος από τους προσωπικούς αριθμούς ενός ονόματος.

Οι αριθμοί, όπως και η φύση του ανθρώπου έχουν τρία επίπεδα, το φυσικό, ψυχικό και πνευματικό, έχουν εκφράσεις, δραστηριότητες και ταλέντα. Τα επιμέρους γράμματα ενός ονόματος κι οι αριθμοί τους μας δίνουν εικόνες της προσωπικότητας και μορφές της ζωής του ατόμου.

Το όνομα το επώνυμο και η ημερομηνία γέννησής του είναι οι βαλίτσες που κουβαλάει ο καθένας μας πάνω του όπου κι' αν πάει. Εκεί μέσα βρίσκονται οι τάσεις της ύπαρξης του κάθε ανθρώπου, εκεί μέσα βρίσκονται οι δυνάμεις του και εκεί μέσα βρίσκεται το κάρμα του.

Η επιστήμη της Αριθμολογίας στηρίζεται σ' αυτά τα δεδομένα. Μ' αυτά μπορούν να καθοριστούν αυτό που ο κάθε άνθρωπος είναι, οι ικανότητές του, εκείνο στο οποίο μπορούν να εξελιχθούν τα προσωπικά κρυφά όνειρα και φιλοδοξίες του, η φύση των προβλημάτων του, καθώς και η κατανόηση αυτών των προβλημάτων, αλλά και ο τρόπος επίλυσής τους.

Η Αριθμολογία, αποκαλύπτοντας σε έναν άνθρωπο τα νούμερά του, ρίχνει φως στα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του χαρακτήρα του.

Οι αριθμοί βρίσκονται παντού. Είναι εργαλεία υπολογισμού, μέτρησης και οργάνωσης. Γνωρίζουμε ασφαλώς όλοι μας το ενδιαφέρον που θα δείξουμε στο νούμερο που δηλώνει τα χρήματα πάνω σε μια τραπεζική επιταγή... Ο αριθμός είναι κυρίαρχος σε όλες τις υποθέσεις του ανθρώπου.

Οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν οργανικά ενεργειακά μονοπάτια. Είναι διαφορετικό να τοποθετήσετε ένα κερί στο κέντρο του τραπεζιού από το να βάλετε τρία κεριά μαζεμένα. Παρόλο που και στις δύο περιπτώσεις έχουμε το στοιχείο της φωτιάς, ο αριθμός των κεριών στο τραπέζι αλλάζει την ατμόσφαιρα. Εάν τοποθετούμε συνειδητά τα διάφορα αντικείμενα στο σπίτι σε ομάδες από το ένα μέχρι το εννέα, μπορούμε να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα ενός δωματίου.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
Οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν οργανικά ενεργειακά μονοπάτια. Είναι διαφορετικό να τοποθετήσετε ένα κερί στο κέντρο του τραπεζιού από το να βάλετε τρία κεριά μαζεμένα. Παρόλο που και στις δύο περιπτώσεις έχουμε το στοιχείο της φωτιάς, ο αριθμός των κεριών στο τραπέζι αλλάζει την ατμόσφαιρα. Εάν τοποθετούμε συνειδητά τα διάφορα αντικείμενα στο σπίτι σε ομάδες από το ένα μέχρι το εννέα, μπορούμε να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα ενός δωματίου.

Μονά και ζυγά. Οι αριθμοί μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες, οι οποίες έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Οι μονοί αριθμοί δημιουργούν ήρεμο περιβάλλον, αντικρούουν την ενέργεια, την ελαττώνουν και την σταθεροποιούν, σε αντίθεση με τους ζυγούς αριθμούς, οι οποίοι πολλαπλασιάζουν την ενέργεια και δημιουργούν ευκαιρίες. Αν σας αρέσει να τοποθετείτε αντικείμενα ανά δύο ή ανά τέσσερα, τότε σας αρέσει ο προγραμματισμός, η σταθερότητα και η ασφάλεια. Αν όμως προτιμάτε να τα ομαδοποιείτε σε τριάδες ή πεντάδες τότε η σταθερότητα δεν είναι τόσο σημαντική για σας όσο είναι η διασκέδαση, η δημιουργία και η ανάπτυξη.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.