Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

O Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Επιμέλεια σελίδας: Γιώτα Δερμάτη - Κλεωνάκου, αστρολόγος, διαισθητικός σύμβουλος. Αστρολογικές και αριθμολογικές προβλέψεις. Διαισθητική ανάγνωση. Εφαρμογή feng shui power. Τηλ.:22210 80234 Κιν.:6944598401 & 6978582403 - Email:[email protected]

Ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου του Σκορπιού που και σαν ζώδιο από μόνο του είναι γεμάτο από έρωτα, μυστήριο και προκατάληψη. Ο Πλούτωνας πάλι είναι πλανήτης που εκπροσωπεί το πάθος
και το απόλυτο στον έρωτα ενώ έχει να κάνει και με την εσωτερική μας ψυχολογία η αυτό που λέμε ασυναίσθητο και γενικά με τα πάθη και τα ένστικτά μας αλλά και το πώς δεχόμαστε την απόρριψη στη ζωή μας.

Ο Πλούτωνας είναι καταστροφικός αλλά και αναγεννησιακός ταυτόχρονα αφού εκεί που δημιουργεί ακραίες καταστροφικές καταστάσεις εκεί μπορεί να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που κρύβει το μυστήριο της γέννησης αλλά και του θανάτου.

Ο Πλούτωνας είναι η σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας που πολλές φορές μας τρομάζει. Είναι το ασυνείδητο της σεξουαλικότητας μας, δηλαδή το κρυμμένο μέρος της ψυχής μας με το οποίο φοβόμαστε να το παραδεχτούμε και κατ' επεκταση να έρθουμε σε επαφή μαζί του. Είναι ο πλανήτης της ανακάλυψης και της αλήθειας που τις περισσότερες φορές βιώνονται όμως μέσα από ιδιαίτερες και επίπονες διαδικασίες.

Αν αφουγκραστούμε όσα θέλει να μας δείξει ο Πλούτωνας θα δούμε ότι είναι αυτός που μας δίνει για όπλα μας την ελπίδα την αγάπη προς τον εαυτό μας την πίστη μας αλλά και μια δύναμη να δημιουργήσουμε όσα ίσως θεωρούμε ακατόρθωτα και να εξελιχθούμε.

Η διέλευσ του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω
Η διέλευση του Πλούτωνα μέσα από τον Αιγόκερω ξεκινά το 2008 και λήγει το 2024. Τόσο ο Αιγόκερος όσο και ο Πλούτωνας είναι και οι δυο στοιχεία μιας δοκιμασίας για τους ανθρώπους. Ο Αιγόκερος ζώδιο άκαμπτο αλλά και ο Πλούτωνας δεν πάει πίσω μια που είναι εξαιρετικά ισχυρός σαν πλανήτης. Η ωριμότητα, η συγκρότηση και η συνείδηση του Αιγόκερω και ο Πλούτωνας από την άλλη με τις ακρότητες, τους περιορισμούς, τα εμπόδια και τις δοκιμασίες θα προσπαθήσουν να μας βάλουν σαν ανθρωπότητα ακριβώς απέναντι από τις ευθύνες μας.

Βλέπουμε λοιπόν μία εσωτερική σύγκρουση μεγάλων δυνάμεων που όλη η ανθρωπότητα θα γίνει μάρτυρας αυτού του ξεκαθαρίσματος - της ήρας από το στάχυ -. Η διέλευση αυτή μπορεί και να προκαλέσει μοιραία γεγονότα σε σχέση με την ανθρωπότητα. Οι οικονομικές συναλλαγές και γενικά οι δοσοληψίες μας μεταξύ τρίτων θα είναι αρκετά έντονες και σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα διεκδικητικές.

Τα επόμενα χρόνια με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα διανύσουμε μια περίοδο πολύ σημαντικών γεγονότων που πιθανόν είναι να αλλάξουν ριζικά τον κόσμο μια που θα έχουμε να αντικρίσουμε πολύ μιζέρια και αρκετή πνευματική φτώχεια. Κατά τη διάρκεια αφής της διέλευσης θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι από όλα που έχουμε γύρω μας είναι πραγματικά δικό μας και τι έχει φύγει από κοντά μας. Τι είναι αληθινό και πραγματικό από το τι είναι ψεύτικο και φανταστικό. Χρόνια που θα κλείσουμε ανοικτούς λογαριασμούς είτε συναισθηματικούς είτε και οικονομικούς.

Θα πρέπει να στραφούμε όλοι στο μέσα μας και να ξαναβρούμε τρόπους επικοινωνίας. Να μάθουμε να ακούμε αυτά που μας λένε οι γύρω μας χωρίς να βιαζόμαστε να απαντήσουμε.

Σημαντικά γεγονότα επόμενων χρόνων
Διόλου απίθανο να δούμε μια κατάρρευση κάποιας σημερινής μεγάλης αυτοκρατορίας (2012-2018).

Θα σημειοδοτηθούν κοσμικά γεγονότα για γήινα θέματα αυτή τη φορά. Τα κοινωνικά συστήματα που έχουν χάσει το κύρος τους, την αίγλη και την αξιοπρέπειά τους τα επόμενα χρόνια θα απειληθούν αρκετά.

Σε ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία και τις χρήσεις της θα έχουμε μεγάλες και θετικές εξελίξεις.

Ο χώρος γενικά της θρησκείας θα αναταραχθεί ενώ θα υπάρξουν τεράστιες εντάσεις με μεγάλες συγκρούσεις, στο χώρο των ηγετών τους και των εκκλησιών.

Ο υπόγειος πλούτος της γης θα είναι ένας ακόμα λόγος που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε πολέμους μεταξύ λαών και ανώφελες μάχες. Αν και προς το παρόν βλέπουμε μια μείωση των υγρών καυσίμων δυστυχώς θα δούμε πολύ μεγάλη άνοδο και μην σας φανεί καθόλου παράξενο αν σε κάποιες χώρες γίνουν εφαρμογές για συγκεκριμένη κατανάλωση για παροχές των καύσιμων με συνέπεια να κινδυνεύει η παγκόσμια οικονομία πολλών χωρών.

Θα κάνουν την εμφάνιση τους πολλά και δυστυχώς ακόμα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα από όσα έχουμε μέχρι και τώρα δει, διόλου απίθανο θα είναι να δούμε πολικούς χειμώνες σε χώρες και μέρη που ποτέ άλλοτε δεν θα το φανταζόμασταν.

Πολλές οι πολυεθνικές εταιρείες που θα φτάσουν να ελέγχουν τα πάντα.
Κολοσσοί θα είναι τα καινούργια και πολλά πολυκαταστήματα (εμπορικά κέντρα) που θα γίνουν αλλά τρομοκρατικές ομάδες θα δημιουργήσουν πανικό σε κάποια από αυτά με τις ενέργειες που θα κάνουν εις βάρος τους με συνέπεια να χυθεί αίμα σε κάποια από αυτά. Γενικά έχουμε να δούμε μεγάλη αύξηση σε κάποιου τύπου εγκληματικές ενέργειες είτε αυτές θα έχουν σαν στόχο τους πολιτικοκρατικα συστήματα είτε θα αφορούν ομάδες ατόμων.

Μεγάλες θα είναι οι αντιδράσεις λαών προς τύπου δικτατορικές συνθήκες μια που οι ελλείψεις και οι στερήσεις ακόμα και σε είδη διατροφής θα αναγκάσει πολλούς να μην έχουν άλλη διέξοδο παρά μόνο την επίθεση τους αφού δεν θα έχουν άλλο τρόπο να αμυνθούν.

Ο Πλούτωνας έχει να κάνει με το κρυμμένο, το αναπάντεχο, τη γη για αυτό και είναι ο Πλανήτης που φαίνεται ότι συνδέεται με τους σεισμούς. Στη διέλευσή του από τον Αιγόκερω (2008-2024) ο Πλούτωνας πιθανόν είναι να φέρει κάποιες σεισμικές δονήσεις ίσως και με μεγαλύτερα και συχνότερα σε Ρίχτερ από αυτά που μέχρι και σήμερα ξέρουμε με συνέπεια υλικές καταστροφές σε μεγάλες πόλεις.

Ένα άλλο γεγονός που θα στεναχωρήσει πολλούς Έλληνες θα είναι για μια μεγάλη και ηγετική προσωπικότητα που κάπως απότομα θα χαθεί από κοντά μας.

Τι συμβολίζει ο Πλούτωνας;
Ο Πλούτωνας είναι το κρυμμένο ηφαίστειό μας μέσα στο γενέθλιο μας ωροσκόπιο γιατί είναι αυτός που συμβολίζει τις δυνάμεις του οποίου μετασχηματισμού μέσα στη ζωή μας. Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν το ορίζει το προσωπικό μας ωροσκόπιο ή αλλιώς ο γενέθλιος μας χάρτης.

Πώς θα επηρεάσει η παρουσία του Πλούτωνα το ζωδιακό κύκλο

ΚΡΙΟΣ
Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, θα περιμένετε σημαντικές αλλαγές στο τομέα της εργασίας και καριέρας σας που για κάποιους από εσάς μπορεί και να γίνουν ριζικές έως και διαφορετικές αλλαγές στους τομείς αυτούς.

Οι εξελίξεις για τα άτομα του ζωδίου σας κατά τη διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω χρειάζονται την προσοχή σας γιατί οι υποσχέσεις που σας δοθούν για την άνοδό σας θα πρέπει και να μπορούν να υποστηριχτούν με σοβαρές βάσεις.

Δώστε προσοχή στα οικεία συγγενικά σας άτομα και σε θέματα που θα αφορούν την υγεία τους γιατί πολλούς από εσάς φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ
Νέα ξεκινήματα μπορείτε να κάνετε όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό αρκεί να αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο συμπεριφοράς σας προς τους γύρω σας ώστε να δημιουργήσετε μια καλή βάση για ένα καλύτερο και ευκολότερο μέλλον για εσάς.

Θετικά τα επόμενα χρόνια για όσους από εσάς θέλουν να ταξιδέψουν είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ψυχαγωγικούς.

Οι σπουδαστές του ζωδίου σας θα έχετε πολύ καλές περιόδους ώστε να πετύχετε στόχους που θέσετε αλλά και να επιλέξετε τις επόμενες μαθησιακές κινήσεις.

Ο τομέας των συντροφικών σας σχέσεων θα χρειαστεί την ιδιαίτερη προσοχή και μέριμνα σας αν θέλετε να παραμείνετε να είστε μαζί με τους συντρόφους που έχετε ήδη επιλέξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διέλευση του Πλουτωνα από τον Αιγόκερω θα επηρεάσει στα άτομα του ζωδίου σας στο μεγαλύτερο του μέρος στα ζητήματα που θα έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά σας.

Όσοι δεν καταφέρατε να έχετε βρει το ταίρι σας τα προηγούμενα χρόνια έρχεται μια πολύ καλή περίοδος με νέες προοπτικές και καλές δυνατότητες για να μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε σε μία σχέση.

Επίσης ευνοϊκός δείχνει να είναι και ο τομέας που έχει να κάνει με ζητήματα ακινήτων και κληρονομικών σας υποθέσεων όσο και θέματα που αγγίζουν τα οικονομικά σας γενικότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκό διάστημα για εσάς τους Καρκίνους σε τομείς που θα έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας θέματα και σε τομείς που επιλέξετε να επεκταθείτε εργασιακά βρίσκοντας ταυτόχρονα και τα κατάλληλα άτομα που θα θελήσουν να σας βυθίσουν και να σας στηρίξουν στις προσπάθειες σας.

Η διέλευση του Πλούτωνα μέσα από τον Αιγόκερω φαίνεται ότι θα απασχολήσει πολλούς από εσάς ειδικά στα ζητήματα καρδιάς και έρωτα.

Όσοι βρίσκεστε με άτομα που νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν μάλλον θα απομακρυνθείτε ενώ κάποιοι άλλοι θα αντιμετωπίσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος για να μπορέσετε να προχωρήσετε τόσο στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Μέσα από τη διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω τα άτομα του δικού σας ζωδίου θα περιμένετε μεγάλες αλλαγές ίσως και αρκετά σημαντικές στον εργασιακό και επαγγελματικό σας τομέα.

Πολλοί λοιπόν από εσάς θα βοηθηθείτε ώστε να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα που σας είχαν καθηλώσει.

Τα χρόνια που έρχονται θα είναι εφήμερα και με αρκετές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στο να φτιάξετε εκ θεμελίων τη ζωή που εσείς ονειρεύεστε και έχετε επιλέξει να κάνετε.

Την προσοχή όμως θα πρέπει να απορροφήσει ότι έχει να κάνει με τα θέματα των διατροφικών σας συνηθειών και γενικά τα της υγείας σας βρίσκοντας χρόνο να χαλαρώνετε και να γυμνάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αλλαγές επιφυλάσσει για εσάς τους Παρθένους η διέλευση του Πλούτωνα σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητά σας.

Όσοι από εσάς θέλετε το επόμενο διάστημα θα μπορέσετε να μπείτε σε μια καινούργια φάση νέων συνθηκών και δημιουργίας που μόνο αδιάφορους δεν θα σας αφήσει.

Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και τις αισθηματικές σας σχέσεις σας περιμένουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις αφού πολλοί από εσάς θα θελήσετε να αναδημιουργήσετε τις καταστάσεις που ήδη είσαστε με τον σύντροφο σας.

Όσοι έχετε ήδη βρει το ταίρι σας και είστε σε αναμονή να βρείτε ημερομηνία γάμου η προλάβατε και χορέψατε τον χορό του Ησαΐα τότε ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε και το διάδοχο σας.

ΖΥΓΟΣ
Τα χρόνια που θα έρθουν θα είναι πολύ σημαντικά γιατί επιφυλάσσουν πολλές και ποικίλες αλλαγές σε ότι έχει να κάνει γενικότερα με την ζωή σας.

Ίσως και κάποιοι από εσάς να φτάσετε σε σημείο να ξεριζώσετε παρελθούσες καταστάσεις ώστε να κάνετε ένα νέο και σταθερό ξεκίνημα.

Οι σημαντικότερες αλλαγές που περιμένουν εσάς μάλλον θα συμβούν μέσα στο χώρο της οικίας σας είτε γιατί μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές μέσα στον χώρο της κατοικίας σας είτε θελήσετε να μετακομίσετε η γενικά σε θέματα ακινήτων σας.

Οι προσωπικές και οι οικογενειακές σας σχέσεις θα χρειαστούν την προσοχή σας ώστε να μην φτάσετε σε σημείο να διαγράψετε εσείς ή γιατί όχι και να απομακρυνθούν από μόνα τους τα οικεία σας άτομα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ποικιλία καταστάσεων περιμένει τα άτομα του δικού σας ζωδίου μια και πολλά θα δείτε να αλλάζουν ή ακόμα μπορεί να είστε εσείς που τώρα τα βλέπετε με εντελώς διαφορετικό μάτι.

Ο τομέας των οικογενειακών και συγγενικών σας σχέσεων θα έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα και θα πρέπει να είσαστε έτοιμοι για την όποια αντιμετώπιση των οικείων σας ανθρώπων προς το πρόσωπο σας έτσι όπως δεν θα το περιμένατε και ίσως ακόμα μια επιθετικότητα.

Περίοδος καλών ευκαιριών η διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω για το ζώδιό σας και ιδιαίτερα ευνοϊκοί για όσους από εσάς κάνετε επαγγέλματα που χρειάζονται βαθύτερη σκέψη και συγκέντρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποχαιρετήστε αισιόδοξοι Τοξότες τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας και απελευθερωθείτε πια από τα θέματα που σας απασχόλησαν τα προηγούμενα χρόνια. Ήρθε η ώρα να βάλετε ξανά το βέλος στο τόξο σας και να στοχεύσετε ψηλά στον ουρανό βρίσκοντας τον ακριβή σας στόχο και εκπληρώνοντας την επιθυμία σας.

Επίσης, απελευθερώνεστε τόσο από τα δικά σας προβλήματα υγείας, όσο και από τους ξαφνικούς θανάτους που συνέβαιναν στο περιβάλλον σας.

Η διέλευση του Πλουτωνα από αυτή την νέα θέση θα σας βοηθήσει να ανεβείτε τα σκαλιά της επαγγελματικής σας ζωής αλλά και να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε στα οικονομικά σας ζητήματα.

Όσοι από εσάς έχετε αφήσει ακόμα εκκρεμότητες και οφειλές προς τρίτους θα διανύσετε από εδώ και παρέα μία περίοδο όπου θα μπορείτε να εξοφλήσετε τα χρέη του παρελθόντος και να ξαναποκτήσετε την περιβόητη αυτοπεποίθηση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε και για εσάς συντηρητικοί Αιγόκεροι η χρονιά σταθμός αφού ο Πλούτωνας και ο Κρόνος Κυβερνήτης του δικού σας ζωδίου θα κάνουν την δικιά τους μάχη και θα φέρουν πολλούς από εσάς σε αντιπαράθεση είτε αυτή θα αφορά τις επιλογές που έχετε κατά το παρελθόν κάνει είτε τα άτομα που συναναστρέφεστε.

Εσείς είσθε και το ζώδιο το οποίο και θα επηρεαστεί περισσότερο από τα υπόλοιπα, τα χρόνια που θα έρθουν. Δεν θα είμαστε ούτε ψεύτες αλλά ούτε και φορείς κακών που δεν ισχύουν.

Όμως αυτό κρύβει και μια βοήθεια γιατί μέσα στα χρόνια που θα έρθουν θα μπορέσετε να γίνετε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας και την αυτοεκτίμηση σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα αλλά και σε οικογένεια και συντροφικά. Να θυμάστε πως εσείς μέσα από την διέλευση του Πλουτωνα στο δικό σας ζώδιο θα μπορέσετε να βγείτε κερδισμένοι και θα μπορέσετε να κάνετε πολλά από τα ανεκπλήρωτα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσωτερική αναζήτηση και ψυχανάλυση εαυτού φαίνεται ότι θα κάνει το δικό σας ζώδιο μέσα από τη διέλευση αυτή του Πλούτωνα.

Ο Πλούτωνας από τη θέση αυτή σας ζητά να ξανά-αγαπήσετε τον εαυτό σας και να αφήσετε πίσω τόσο το παρελθόν αλλά και ότι τυχόν σας έχει πληγώσει. Αρκετοί από εσάς πιθανόν είναι να έρθουν αντιμέτωποι με κληρονομικά ζητήματα είτε ακινήτων είτε οικονομικών ενώ κάποιοι άλλοι τα επόμενα χρόνια θα νιώθουν ότι από σύμπτωση έρχεται η στιγμή να ξεπληρώσουν τα καρμικά τους χρέη και μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα η άτομα που μόνο τυχαία δεν θα είναι η γνωριμία σας. Βοηθήστε όσους σας βοήθησαν και όχι μόνο δώστε χωρίς να περιμένετε ανταμοιβή και στηρίξτε με όλη σας την αγάπη τα οικεία σας άτομα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η διέλευση του Πλουτωνα από τον Αιγόκερω θα στηρίξει τα άτομα του δικού σας να εκτελέσουν με μεγάλη επιτυχία οτιδήποτε προσπαθήσετε να κάνετε και ταυτόχρονα να καταφέρετε να κερδίσετε επιτέλους τη φήμη που σας πρέπει.

Τα επόμενα χρόνια θα τύχετε μεγάλης αποδοχής των γύρω σας αλλά και ταυτόχρονα θα γνωρίσετε και καινούργια άτομα τα οποία θα πιστέψουν περισσότερο σε εσάς και θα θελήσουν να σταθούν χορηγοί δίπλα σας.

Αυτά και αλλά πολλά που ίσως και να τα ονειρευόσαστε στο παρελθόν θα μπορέσετε από εδώ και πέρα να τα κάνετε πραγματικότητα αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κινηθείτε με το βλέμμα προς το μέλλον και όχι κοιτώντας πίσω το παρελθόν.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.