Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Τον τομέα Επικοινωνίας στη ΝΔ αναλαμβάνει ο Σίμος Κεδίκογλου. Διατηρεί τη θέση του ο Κώστας Μαρκόπουλος

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011, 11:11
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Τέλος στην αγωνία πολλών και απάντηση σε ..."ευσεβείς πόθους" για αξιοποιήσεις και αναβαθμίσεις έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς Αντώνης με την απόφαση του ορισμού βουλευτών και στελεχών του κόμματος στη νέα οργανωτική δομή, η οποία ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Ιδιαίτερη σημασία για το Νομό έχει το γεγονός της αξιοποίησης του βουλευτή Εύβοιας κ. Κεδίκογλου Σίμου, ο οποίος αναλαμβάνει το νέο τομέα Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και η παράλληλη συμμετοχή του κ. Μαρκόπουλου στο ηγετικό σχήμα, καθώς διατηρήθηκε στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να κατέχει νέο αναβαθμισμένο πόστο στη "σκιώδη" κυβέρνηση της ΝΔ.

Να σημειωθεί ότι νέος εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στη θέση του κ. Παναγιωτόπουλου τοποθετήθηκε ο δημοσιογράφος κ. Μιχελάκης Ιωάννης, διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ενώ ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τον τομέα Εξωτερικών.

Ο νυν τομεάρχης Δικαιοσύνης κ. Νίκος Δένδιας αναλαμβάνει χρέη κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος μαζί με τον κ. Μαρκόπουλο Κώστα και τον κ. Κεφαλογιάννη Μανώλη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς σε δηλώσεις του με αφορμή την αναδιοργάνωση του κόμματος έκανε λόγο για συμμετοχικό σχήμα με διακριτούς ρόλους. Στόχος τους, όπως είπε, είναι να αποκτήσουν εμπειρία περισσότερα στελέχη, ώστε "να μην κάνουν όλοι τα πάντα, αλλά να γίνονται όλα με τον πιο αποδοτικό τρόπο".

Εντός των ημερών, σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες εκείνοι που θα ασχοληθούν με την παρακολούθηση και τον έλεγχο του κάθε δημόσιου οργανισμού, προκειμένου να αποφεύγονται «τα κενά και οι επικαλύψεις, αλλά και να προσφέρουν όλοι».

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.