Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ενότητα - Όραμα - Δημιουργία: "Η στρεψοδικία του λόγου Κατσούλη"

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010, 11:47
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο συνδυασμός "Ενότητα- Όραμα- Δημιουργία για το Δήμο Αυλώνος" κατά του απερχόμενου Δημάρχου κ. Κατσούλη, αναφέροντας ότι "ανταλλαγή των τελευταίων ανακοινώσεων απέδειξε πλήρως τη στρεψοδικία του λόγου του κ. Κατσούλη".

Πιο αναλυτικά υπογραμμίζονται τα εξής:

"Όσον αφορά την χωματερή του Νεοχωρίου, αναφέρει πως «η χωματερή του Νεοχωρίου κλείνει γιατί κάποιοι φρόντισαν να προβάλλουν την άμεση αποκατάσταση της και αυτοί δεν είναι οι κύριοι της αντιπολίτευσης».

Το θέμα είναι εάν φρόντισε για το κλείσιμο ο Δήμαρχος.

Αποδείχτηκε ότι ο Δήμαρχος, ακόμα και την τελευταία στιγμή, προσπαθεί να κοροϊδέψει τους Νεοχωρίτες, μεταφέροντας την ημερομηνία του κλεισίματος της χωματερής από τις 23 Δεκεμβρίου 2010 στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

Αποδείχτηκε ότι την τελευταία βδομάδα της θητείας του η χωματερή θα εξακολουθήσει να λειτουργεί παράνομα.

Μιλάμε για την χωματερή που είχε υποσχεθεί στους Νεοχωρίτες, προεκλογικά, τον Οκτώβρη του 2006, ότι θα την έκλεινε το Νοέμβρη του 2006 και επινόησε το κόλπο με το τεχνικό δελτίο που θα μείνει στην ιστορία ως εφεύρεση κοροϊδίας ψηφοφόρων.

Την ίδια ώρα, που κρυφά, μαζί με την, απερχόμενη επίσης δήμαρχο Ταμυνέων, απεργαζόταν την δημιουργία ΧΥΤΑ ανάμεσα Γαβαλά και Αγιώργη.

Όσον αφορά τον βιολογικό αναφέρει ότι «εμείς φτάσαμε μέχρι την δημοπρασία και την συμβασιοποίηση του έργου» παραβλέποντας ότι η μελέτη του έργου τοποθετεί μεγάλο τμήμα του σε ξένο ακίνητο και επομένως όλη η διαδικασία είναι ξεκρέμαστη, στον αέρα. Έλεος πια στη κοινή λογική.

Αλλά επειδή ολόκληρη την 8ετία του είχε την ίδια συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες, γι' αυτό και αυτοί του την φύλαξαν, και η τύχη του κ. Κατσούλη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, είναι αυτή που περιγράφει ο ίδιος, σε ανακοίνωση του στις 17/11/2010:

«Στη κάλπη των περιφερειακών εκλογών μόλις 2.197 συμπολίτες με έκριναν χρήσιμο για το περιφερειακό συμβούλιο, από αυτούς 1.300 ήταν δημότες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και ακόμα λιγότεροι, 564, ήσαν δημότες του Δήμου Αυλώνος»".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.