Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ικανοποιημένη η Δημοτική Αρχή Κύμης

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010, 11:40
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Δήμος Κύμης για το γεγονός, ότι αποφασίστηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η χρηματοδότηση του έργου ανάδειξης μονοπατιών και ανάπλασης ποδηλατοδρόμου της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τη Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνας Διαμαντοπούλου, τις υπηρεσίες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και όσους συνέβαλλαν για την χρηματοδότηση του έργου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για ένα έργο "που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή, η οποία διαθέτει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για να δημιουργήσει ισχυρή τουριστική ταυτότητα και να αποτελέσει πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης συμβατικού και εναλλακτικού τουρισμού".

Όσον αφορά στο εν λόγω έργο η δημοτική αρχή αναφέρει ότι "απαιτήθηκε κόπος, προσπάθεια και συστηματική δουλειά, ώστε να είναι ολοκληρωμένο και να μπορεί να ενταχθεί για χρηματοδότηση. Η σύνταξη μελετών ανάπλασης, των περιβαλλοντικών μελετών και των τευχών δημοπράτησης του έργου, ξεκίνησαν (το 2004) και ολοκληρώθηκαν από το Δήμο Κύμης, το 2008".

Σχετικό θέμα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.