Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Θανάση Ζεμπίλη στη Χαλκίδα

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010, 19:33
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου δημοτικού συνδυασμού «Γέφυρα στο μέλλον» (Ανανέωση - Συμμαχία - Ανάπτυξη), στην οδό Ελ. Βενιζέλου 10 (έναντι Δικαστηρίων).

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και πριν την ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας, Θανάσης Ζεμπίλης, παρουσίασε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς, κοινοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Χαλκίδας.

Ο κ. Ζεμπίλης στην ομιλία του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολυπληθή παρουσία του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που επιτελέστηκε στο δήμο Χαλκίδας, θέλοντας να δείξει ότι οι προγραμματικές αρχές του συνδυασμού δεν αποτελούν 'διακηρύξεις κενές περιεχομένου, γιατί εμείς έχουμε δοκιμαστεί, έχουμε δώσει εξετάσεις, έχουμε δώσει συγκεκριμένα δείγματα γραφής'. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η οικονομική διαχείριση στο δήμο απέφερε οικονομικό πλεόνασμα 11 εκ. ευρώ, ενώ εκτελέστηκε το μεγαλύτερο Τεχνικό Πρόγραμμα στην ιστορία του Δήμου Χαλκιδέων, με έργα που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, με έργα συνολικού προϋπολογισμού 35 εκ. ευρώ. Σημείωσε ακόμα ότι εκτός από τα έργα, ο δήμος έχει να επιδείξει και μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.