Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Παρουσίαση των υποψηφίων του Νίκου Μανώλη στα Στύρα

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010, 13:21
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ο Νίκος Μανώλης υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου, παρουσίασε στην πλατεία των Στύρων τους υποψήφιους του συνδυασμού "Ένωση Δημοτών Καρυστίας".

Ο υποψήφιος αναφέρθηκε στο γεγονός της συμμετοχής και της ανταπόκρισης του κόσμου και δήλωσε ότι είναι καιρός οι πολίτες των Στύρων να γνωρίσουν ένα διαφορετικό τρόπο διοίκησης. Όπως τόνισε "η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοικτή, το τηλέφωνο μου πάντα διαθέσιμο και θα είμαι Δήμαρχος για όλους ανεξάρτητα από το εάν με ψηφίσουν ή όχι. Το έχω αποδείξει άλλωστε και 12 χρόνια ως Δήμαρχος στο Μαρμάρι".

Ο κ. Μανώλης σημείωσε ακόμα το γεγονός ότι τα Στύρα αντιμετωπίζουν πρόβλημα πόσιμου νερού αν και πληρώνουν οι δημότες τα υψηλότερα τέλη, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να επιλυθεί το θέμα.

Σχολίασε ακόμα το γεγονός ότι ο άλλος υποψήφιος για τη δημαρχία αρνήθηκε να απαντήσει θετικά στην πρότασή του για δημόσιο διάλογο.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε για να παρουσιάσει τους υποψήφιους/ες ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού και οργάνωσης της παράταξης Γιάννης Μανώλης. Όταν ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, χαιρετισμό απεύθυναν η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παγώνα Τζαβάρα (πρώην Διευθύντρια Υπουργείου Συγκοινωνιών και πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. Στύρων) και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Κεντιστός (πρώην στενός συνεργάτης και Αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Λέκκα).

Νωρίτερα στα Νέα Στύρα ο Δήμαρχος Μανώλης συνάντησε το Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών. Τους ευχαρίστησε για το τεράστιο έργο που προσφέρουν και δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη διάσωση του πράσινου που έχει απομείνει.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.