Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Γιώργος Μαρίνος: "Οι εργαζόμενοι δεν ψηφίζουν τους συνδυασμούς που στηρίζουν τα αφεντικά τους..."

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010, 13:44
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Βουλευτή Εύβοιας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, και τη Μαρία Φούρλη Γραμματέα της οργάνωσης Εύβοιας της ΚΝΕ και υποψήφια δήμαρχο του δήμου Μεσσαπίων επισκέφτηκε τα σφαγεία της Κελαϊδίτης ΕΠΕ και του Κελαϊδίτη ΑΕ στην Κεντρική Εύβοια, το εργοστάσιο μετάλλου ΒΕΤ και την Φαρμακοβιομηχανία Γκαλένικα, έξω από τη Χαλκίδα, κάνοντας συζήτηση με δεκάδες εργαζομένους, με τους οποίους έχει αναπτυχθεί μια πολύχρονη, δοκιμασμένη σχέση.

Στις ομιλίες στους χώρους δουλειάς ο Γιώργος Μαρίνος, ζήτησε να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ στις εκλογές του Νοεμβρίου, εκφράζοντας έτσι την "καταδίκη των εκμεταλλευτών και των πολιτικών τους εκπροσώπων, καταδίκη των συνδυασμών που στηρίζουν όλα τα χρόνια την αντεργατική πολιτική και ενίσχυση του ΚΚΕ που παλεύει για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, για την ικανοποίηση των αναγκών της εργατικής τάξης, στη δουλειά, στην Υγεία, στην Πρόνοια, στη μόρφωση των παιδιών, στη λαϊκή κατοικία, στο καθαρό περιβάλλον, στην προστασία από τις πλημμύρες, τις φωτιές, για όλα τα προβλήματα".

Ο κ. Μαρίνος σχολίασε ακόμα ότι οι άλλοι συνδυασμοί κοροϊδεύουν το λαό για να του κλέψουν την ψήφο, κάνοντας λόγο για τοπικές εκλογές και όχι για βουλευτικές, ενώ το βράδυ των εκλογών "...θα μετράνε τους πράσινους και μπλε δήμους και Περιφέρειες και θα ανταλλάσουν συγχαρητήρια με τα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ".

"Ο εργαζόμενος στα σφαγεία και στα χοιροστάσια δεν μπορεί να ψηφίσει το συνδυασμό που στηρίζει ο εργοδότης. Ούτε ο μεταλλεργάτης και εργαζόμενος στη φαρμακοβιομηχανία μπορεί να επιλέξει το συνδυασμό που στηρίζει το «αφεντικό»" σημείωσε χαρακτηριστικά.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.