Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κατέθεσε το περιφερειακό ψηφοδέλτιο ο Κλέαρχος Περγαντάς

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010, 13:18
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς κατέθεσε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Λαμίας το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Αμέσως μετά ο κ. Περγαντάς μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θωμά Στάικο και μέλη του συνδυασμού του επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Λαμίας όπου συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές.

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου ημέρα εορτασμού του πολιούχου της Λαμίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς θα συμμετάσχει στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Διάσκεψη του συνδυασμού Περγαντά στη Φθιώτιδα

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας η οργανωτική διάσκεψη του συνδυασμού «Στερεά Ελλάδα» με την παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχου Περγαντά, των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο νομό και του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος. Ο κ. Περγαντάς, πάντως, δηλώνει αισιόδοξος για την αποδοχή του συνδυασμού στη Φθιώτιδα και τη μεγάλη συσπείρωση που ενισχύεται από τον καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των υποψηφίων οι οποίοι έχουν εμπειρία, προτάσεις και νέες ιδέες που συνθέτουν και συγκροτούν μια νέα πολιτική πρόταση για τον περιφερειακό προγραμματισμό και την ουσιαστική αποκέντρωση.

Επίσκεψη στο Λιδορίκι

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ο κ. Περγαντάς επισκέφθηκε το Λιδορίκι Φωκίδας. Μαζί του ήταν η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώτα Γαζή και όλος ο συνδυασμός της Φωκίδας κ.κ. Γιώτης Παναγιώτης, Δασκαλόπουλος Κων/νος, Καραγεώργου Δήμητρα, Λατσούδης Θανάσης, Μπεχλιβανίδης Παναγιώτης, Παπαϊωάννου Πανουργιάς.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Περγαντά, ο Δήμος Λιδορικίου, όπου έγινε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Κουλούλα και Δημοτικούς Συμβούλους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα της περιοχής, με έμφαση στο περιβάλλον και στην ανάπτυξη. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Λιδορικίου, όπου έγινε συνάντηση με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.