Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Απάντηση Συμεών Κεδίκογλου στους "λαϊκιστές": "Λογοδοσία και όχι...γιορτή η συγκέντρωση στην Ιστιαία"

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010, 11:56
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση πολιτών και φίλων του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κεδίκογλου Συμεών, στην Ιστιαία. Ο ίδιος είχε προσκαλέσει τους συμπολίτες του "για καφέ και συζήτηση, στην αίθουσα του "Sweet Table" με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από τις εκλογές και της επίσημης έναρξης λειτουργίας του βουλευτικού του γραφείου στην Ιστιαία", σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο κ. Κεδίκογλου μετά την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης αναφέρει:

"Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε, να ακούσω χρήσιμες απόψεις και κριτική, να αναλύσουμε την πολιτική επικαιρότητα και παράλληλα να ενημερώσω τους πολίτες που με έστειλαν στη Βουλή τι έκανα γι' αυτούς και την περιοχή σε αυτό το χρόνο. Και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες μου.

Θεωρώ ότι οι πολιτικοί οφείλουν και αυτοί μέσα από τη δημόσια λογοδοσία τους να ενημερώνουν για τα πεπραγμένα τους, γι' αυτό και τέτοιου είδους συναντήσεις θα τις συνεχίσω και στο επόμενο διάστημα.

Θα ήθελα κλείνοντας να σχολιάσω ότι σκόπιμα ή μη παρερμηνεύθηκε από κάποιους ο χαρακτήρας, αποδίδοντας όρους «γιορτής» ή «πάρτυ» που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Το σχολιάζω, αν και δεν το συνηθίζω, γιατί έχει να κάνει με θέματα δημόσιας συμπεριφοράς, στα οποία είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος. Καλό είναι στο μέλλον πριν αναπαράξουμε κάποια είδηση να είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι και λιγότερο λαϊκιστές".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.