Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Περιοδεία Μαρίνου σε δήμους της Θήβας και στο ΙΚΑ

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010, 13:53
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Κλιμάκιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" συνδυασμού που στηρίζει το ΚΚΕ στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές με τη συμμετοχή του Γιώργου Μαρίνου μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτή Εύβοιας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς και του Αντώνη Τουλουμάκου υποψήφιου δημάρχου Θήβας περιόδευσε στα συνεργεία και τα γραφεία του δήμου Θήβας και στο ΙΚΑ της περιοχής.

Οι υποψήφιοι συζήτησαν με τους εργαζόμενους, υπογραμμίζοντας ότι "η αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά και των συνδυασμών που στηρίζουν στις εκλογές ευθύνονται για τη χειροτέρευση της κατάστασης των φτωχών λαϊκών οικογενειών. Ευθύνονται για την ανεργία, την μείωση των μισθών και των συντάξεων, την κατάργηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, την εμπορευματοποίηση της Υγείας, της Πρόνοιας, της Παιδείας, την έλλειψη των αναγκαίων υποδομών για το λαό".

Σ' αυτή τη βάση κάλεσαν το λαό της περιοχής "να καταψηφίσει αυτούς τους συνδυασμούς αλλά και αυτούς που εμφανίζονται ως «ανεξάρτητοι» και «αντάρτες» για να υφαρπάξουν τη λαϊκή ψήφο".

Κατά τη διάρκεια της περιοδεία στο ΙΚΑ οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρθηκαν στις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό στον χώρο της Υγείας.

Στάθηκαν στην απώλεια των δικαιωμάτων που είχαν όλοι οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ και συνολικά στο δημόσιο και άσκησαν οξύτατη κριτική στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την οποία χαρακτήρισαν αντιλαϊκή, "που προκαλεί βαρύτατες συνέπειες και εμπορευματοποιεί την Υγεία σε βάρος του λαού".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.