Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Στελέχη εμμένουν στην κάθοδο Αναγνωστάκη στις εκλογές

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010, 11:16
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Μετά την ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ της υποστήριξης της υποψηφιότητας στο Δήμο Χαλκιδέων του κ. Παγώνη Χρήστου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Αναγνωστάκης Δημήτρης, ο οποίος διεκδικούσε το χρίσμα, σε συνεργασία με τα στελέχη του συνδυασμού της "Ενωτικής Κίνησης Αυτοδιοικητικών" πραγματοποίησαν συνάντηση την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, προκειμένου να συνεκτιμήσουν τις εξελίξεις και να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση που θα τηρήσουν.

Ζητούμενο πλέον είναι, αν ο κ. Αναγνωστάκης θα αποφασίσει να κατέλθει ως υποψήφιος απέναντι στην επιλογή του κόμματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν:

"τέθηκαν στο τραπέζι όλες οι απόψεις και διαπιστώθηκε ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα στελέχη εμμένουν στην αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι επαφές του επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Αναγνωστάκη και με άλλα στελέχη αλλά και πολίτες της Χαλκίδας και θα ακολουθήσει νέα συνάντηση στελεχών τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η στάση του συνδυασμού"

Οι οριστικές ανακοινώσεις για το τι μέλλει γενέσθαι θα γίνουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.