Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

15 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής στην Εκπαιδευτική αποστολή Προγράμματος «Leonardo Da Vinci»

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010, 10:55
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Στα πλαίσια του προγράμματος «Leonardo Da Vinci» με τίτλο Σχεδίου «Πρακτικές πράσινης επιχειρηματικότητας: αλλαγή ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων- μικρών, μεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων- σε πράσινες επιχειρήσεις» το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία από 9 έως έως 22 Οκτωβρίου.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν 20 επιχειρηματίες εμποροβιοτέχνες και επιθυμούν να εφαρμόσουν στην επιχείρηση τους πρακτικές πράσινης επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα θα είναι 14 ημέρες και περιλαμβάνει: εκπαίδευση αναφορικά με τις αντικείμενο κατάρτισης στο φορέα υποδοχής, επισκέψεις σε αρμόδιους φορείς, πολιτιστικές επισκέψεις, επισκέψεις σε εταιρίες που εφαρμόζουν πρακτικές πράσινης επιχειρηματικότητας.

Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων, του ξενοδοχείου, της εκπαίδευσης και των εσωτερικών μεταφορών καθώς και κάποια γεύματα καλύπτονται από Επιχορήγηση του Προγράμματος Leonardo da Vinci.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν στην αποστολή παρακαλούνται να δηλώσουν έως 15 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Τσάκου Παγώνα και τον κ. Κοκκάλα Νίκο στα τηλέφωνα 22210 23510, 22210 86452.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.