Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δύο προτάσεις στον Σταύρο Φώτου για τις εκλογές. Ζητά η έδρα της Περιφέρειας να έρθει στη Χαλκίδα

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010, 14:49
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




- - - -

Μιλώντας στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Φώτου επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, που τον φέρουν να έχει δεχτεί πρόταση να κατέλθει ως υποψήφιος στο Δήμο Ιστιαίας- Λ. Αιδηψού με το συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψηφίου Βασίλη Κεδίκογλου.

Ο κ. Φώτου δήλωσε, ότι του έγινε πρόταση την οποία εξετάζει, εκτιμώντας, ότι η υποψηφιότητα του κ. Κεδίκογλου είναι αξιόλογη και μπορεί να προσφέρει στην περιοχή.

Ωστόσο, ακόμα, δεν έχει πάρει την τελική απόφαση, αν και θα επιθυμούσε να προσφέρει στον "τόπο της καρδιάς του", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όμως, στον κ. Φώτου έγινε και άλλη μία πρόταση, για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη.

Η απάντησή του σε αυτή την περίπτωση θα εξαρτηθεί από το εάν ο υποψήφιος της Ν.Δ κ. Χειμάρας αποδεχτεί ένα πολύ σημαντικό όρο τον οποίο έθεσε.

Ο κ. Φώτου του ζήτησε να μεταφέρει την έδρα της Περιφέρειας στη Χαλκίδα ως δείγμα καλής θέλησης προς τους Ευβοείς.

Την ίδια πρόταση απευθύνει και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ από τους οποίους ζητά να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να προχωρήσει η Εύβοια μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης.

"Θα πρέπει, τόνισε, να υπάρχει συντεταγμένη πορεία και όλες οι δυνάμεις να σκέφτονται τοπικά και όχι κομματικά".

Η απόφασή του, λοιπόν, θα εξαρτηθεί από το εάν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ν.Δ ικανοποιήσει την απαίτησή του να μεταφερθεί η έδρα της Περιφέρειας στη Χαλκίδα.

Όσο για τη μέχρι σήμερα ενασχόλησή του με τα κοινά ο κ. Φώτου έκανε λόγο για καλές εντυπώσεις και σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισε από την πολιτική του πορεία, επισημαίνοντας, ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και η προσπάθεια μέσα από πιέσεις και διεκδίκηση να γίνει το σωστό προς όφελος της κοινωνίας.

Όσο για το παρασκήνιο υποστήριξε, ότι δεν έχει μάθει να λειτουργεί εν κρυπτώ, αντίθετα προτιμά να γνωρίζει ο κόσμος τις κινήσεις του και τις αποφάσεις του.

Στο πλαίσιο αυτό κάνει γνωστές τις συζητήσεις που έγιναν και τον όρο που έθεσε, τον οποίο θεωρεί πολύ σημαντικό για να αποκτήσει ο Νομός αυτά που έχει στερηθεί.

Ήδη ο κ. Ζεμπίλης έχει ενημερωθεί για τα σχέδια του κ. Φώτου, ωστόσο, η θέση, μάλλον, δεν θα μείνει κενή, αφού οι πληροφορίες λένε πως θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου, πρόσωπο της οικογένειας του κ. Σπανού.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.