Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Ευρίπεια 2010» και το Σεπτέμβριο

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010, 16:53
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




- - - -

Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Χαλκιδέων-ΔΗΚΕΧ με τίτλο «Ευρίπεια 2010», συνεχίζεται και για το μήνα Σεπτέμβριο, στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00, Κάστρο Κανήθου
Θεατρική παράσταση «Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι». Μια απ' τις πρώτες κωμωδίες του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη και 12μελής θίασος. Τιμή εισιτηρίου: 24 € και 17 € παιδικό-φοιτητικό

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00, Κάστρο Κανήθου
Θεατρική παράσταση «Η Λοκαντιέρα». Κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι.Ι
Πρωταγωνιστούν: Ρένια Λοϊζίδου, Κώστας Κόκλας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τάσος Γιαννόπουλος, Μαριάνθη Φωτάκη, Αγγελος Μπούρας, Αντεια Ολυμπίου, Αντώνης Δημητροκάλης. Τιμή εισιτηρίου: 20 € και 15 € παιδικό-φοιτητικό. Η τιμή προπώλησης μέχρι την ημέρα (Πέμπτη, ώρα 14:00) της παράστασης είναι 15 €.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00, Κάστρο Κανήθου
Μουσικοχορευτική βραδιά που περιλαμβάνει δυο ενότητες: Η πρώτη μουσική ενότητα είναι με το διάσημο πιανίστα Κωνσταντίνου Γιώργο και τον Ανδρέου Κωνσταντίνο στο Φλάουτο, ενώ στη δεύτερη συμμετέχει το Φολκλορικό Χορευτικό Συγκρότημα από την πόλη Κλουζ της Ρουμανίας, αποτελούμενο από φοιτητές του Πανεπιστημίου. Πρόκειται για συνδιοργάνωση του Δήμου Χαλκιδέων, ΔΗΚΕΧ, Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Χαλκίδας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00, Κόκκινο Σπίτι (Πλατεία Μάλλιου)
Συναυλία «Modern music school festival». Διοργάνωση: Modern Music School (Χρήστος Πικριδάς) με τη συμπαράσταση του Δήμου Χαλκιδέων και της ΔΗΚΕΧ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00, Κάστρο Κανήθου
Θεατρική παράσταση «Ο φίλος μου Λευτεράκης». Κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης (Θοδωράκης), Βασιλική Ανδρίτσου (Φωφώ), Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Λευτεράκης), Σοφία Βογιατζάκη (Ελένη), Βάσω Λασκαράκη, Φώτης Σπύρος (Θανάσης). Σταύρος Καραγιαννόπουλος κ.ά. Τιμή εισιτηρίου: 22 € και 17 € παιδικό-φοιτητικό

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00, Τζαμί (πλατεία)
Στα πλαίσια ανάδειξης και αξιοποίησης της νέας πλατείας πεσόντων οπλιτών στο Τζαμί, ο Δήμος Χαλκιδέων πραγματοποιεί συναυλία με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συμμετέχει η Ζ. Αρβανιτίδη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.