Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αποτίμηση δράσης από το Σύλλογο Πηλίου "Εναέριος"

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010, 13:35
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πηλίου Κηρέως "Εναέριος" θεωρεί ότι πραγματοποίησε εκδηλώσεις, οι οποίες ανεβάζουν την πολιτιστική αξία του τόπου κάνοντας τον, το επίκεντρο των δρώμενων τουλάχιστον όσον αφορά τον πολιτισμό, την επιμόρφωση και την ψυχαγωγία.

Κάνοντας τον απολογισμό δράσης του, για φέτος, ο σύλλογος αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

"Στήριξε την ανθρωπιά και τον εθελοντισμό, καλώντας για άλλη μια φορά, σε εθελοντική αιμοδοσία. Το λαϊκό πολιτισμό, με την παράσταση θεάτρου σκιών Καραγκιόζη. Την παράδοση, με την συμμετοχή του καταξιωμένου συλλόγου τ' Αλωνάκι. Το βιβλίο και την ιστορία, με την παρουσίαση του βιβλίου «Λευκόλιθου Ευβοϊκά Δρώμενα» του Δρ. Ιωάννη Παλάντζα. Το ποιοτικό λαϊκό τραγούδι, με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος «Προάστειο». Το θέατρο, παρουσιάζοντας σε συνεργασία με την Πηλιώτισσα Βασιλική Ανδρίτσου, το θίασο που και η ίδια πρωταγωνιστούσε «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Παράλληλα, βράβευσε τους εθελοντές αιμοδότες τιμώντας τους για την πράξη τους. Εξέδωσε ανακοινώσεις για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών και για την αποδιοργάνωση του κρατικού συστήματος, προστασίας του περιβάλλοντος και αντιμετώπισης των πυρκαγιών".

Ο Σύλλογος δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να είναι σε σε ενεργή δράση, ευελπιστώντας ότι θα έχει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να μην έχει την τύχη προηγούμενων Συλλόγων οι οποίοι διαλύθηκαν.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.