Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αρωμα Κρήτης με τη Γεωργία Νταγάκη στις Αλυκές Δροσιάς

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010, 11:00
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Η λυράρισσα, που γοήτευσε τον Έρικ Μπάρντον, περιμένει να γοητεύσει και όλους εκείνους που θα βρεθούν την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ, στις Αλυκές Δροσιάς, στον Ιππόκαμπο για να παρακολουθήσουν μία αξέχαστη μουσική εκδήλωση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Γεωργία Νταγάκη κατάγεται από το Ρέθυμνο, είναι γεμάτη πάθος για τη μουσική και από τα 12 χρόνια της έπιασε για πρώτη φορά τη λύρα. Σήμερα, στα 27 της, ετοιμάζεται να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της CD, «Δεν έχω μάτια να σε δω», με την ιστορική ετικέτα της Ακτής, που ενεργοποιήθηκε ξανά υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Ανδρέου.

Στο δρόμο της βρέθηκαν ο Ορφέας Περίδης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, η Ελλη Πασπαλά και έπειτα ο Γιώργος Ανδρέου, ο Νίκος Ζούδιαρης.

Η ίδια λέει για τη συνεργασία με τον Ερικ Μπάρντον: "Γνωριστήκαμε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έπαιξα λύρα στην ηχογράφηση ενός άλμπουμ του. Φέτος, μου ζήτησε να ακολουθήσω το γκρουπ του στην ευρωπαϊκή περιοδεία τους. Φυσικά και δέχτηκα! Παίξαμε σε Ιταλία, Αγγλία, Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Κροατία. Ηταν μια μοναδική εμπειρία. Αμφιβάλλω αν θα ξαναζήσω κάτι τέτοιο. Επαιζα λύρα και έλεγα την «Πανσέληνο», από το καινούργιο CD. Ο Ερικ, ένας θρύλος της ροκ, είναι σίγουρα αυστηρός με τη δουλειά του, αλλά είναι και... κουλ. Ενας καλλιτέχνης χορτασμένος, ήρεμος, δοτικός, γενναιόδωρος".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.