Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Πολλά "χαμόγελα" στο 2ο φεστιβάλ 4κίνησης στην Ερέτρια

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010, 14:49
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




- - - -

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ 4κίνησης στην Ερέτρια το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Αυγούστου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη ενώ το θέαμα ενθουσίασε όχι μόνο τους λάτρεις του είδους αλλά μικρούς και μεγάλους που το παρακολούθησαν για πρώτη φορά. Όσοι θεατές διέθεταν 4Χ4 ή SUV δοκίμασαν τις δυνατότητες του αυτοκινήτου τους αλλά και τις «δικές» τους σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, ενώ άλλοι γνώρισαν την τετρακίνηση σαν συνοδηγοί με τα αυτοκίνητα της Λέσχης Ευρίπου.

Το Φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του παιδιού» της Εύβοιας. Την εκδήλωση ομόρφυναν τα παιδιά με τις συνοδούς τους από το σπίτι του Χαμόγελου στο Μύτικα. Οι κουμπαράδες του χαμόγελου που υπήρχαν στη γραμματεία γέμισαν, μαζεύτηκαν πολλά τρόφιμα, ευαισθητοποιημένοι πολίτες βοήθησαν για αυτό ενώ ιδιαίτερα συγκινητική η προσέλευση των μικρών παιδιών στους κουμπαράδες. Επίσης σημαντική ήταν η συνεισφορά της Λέσχης 4Χ4 βόρειας Εύβοιας που έστειλε ένα αυτοκίνητο με τρόφιμα. Διάφορα είδη - δώρα και χρηματικά ποσά από τις χορηγίες θα διατεθούν επίσης στο σπίτι του χαμόγελου στο Μύτικα.

Επίσης την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος στο «Χαμόγελο του παιδιού», η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ που ήταν παρούσα και τις δύο ημέρες και ο Αντιδήμαρχος κ. ΓλυκόςΔημήτριος ο οποίος βοήθησε και με προσωπική εργασία.

Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες της Αμαρύνθου και των Ψαχνών, το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ και ο ιατρός του αγροτικού ιατρείου Ερέτριας.

Συμμετείχαν επίσης, ως χορηγοί, με περίπτερα για να παρουσιάσουν τα αυτοκίνητά τους γνωστές εταιρίες αυτοκινήτων αλλά και προϊόντων σχετικά με το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα.

Σχετικά βίντεο:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.