Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης εκ νέου υποψήφιος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2010, 11:29
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Εν μέσω θερινής ραστώνης ξεκίνησε η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα λάβουν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Στην Εύβοια η μοναδική υποψηφιότητα που ανακοινώθηκε είναι αυτή του δημάρχου Σκύρου, Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη.

Όπως ήδη ήταν γνωστό και αναμενόμενο το ΠΑΣΟΚ δηλώνει τη στήριξή του σε υποψηφίους δημάρχους και αυτοδιοικητικές παρατάξεις σε δήμους, όπου δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις και πολλές υποψηφιότητες που να προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται -μεταξύ άλλων- τα εξής: "Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε και μέσα από συνεχή διαδικασία αξιολόγησης και διαβούλευσης, ανακοινώνει τμήμα της πρότασής της προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Αφορά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης στους μισούς Καλλικρατικούς Δήμους. Σε εβδομήντα από αυτούς ανακοινώνεται η στήριξή και σε πέντε από αυτούς αποφασίστηκε να διενεργηθούν προκριματικές εκλογές".

Να σημειωθεί,τέλος, πως μέχρι την επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στην οποία θα αποφασιστεί η στήριξη που παρέχει το ΠΑΣΟΚ, οι προτάσεις της Επιτροπής θα εξετάζονται από τον Συνήγορο του Μέλους και του Φίλου και την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης, με βάση τις προβλεπόμενες αρμοδιότητές τους και πάντα εντός των πλαισίων του Κανονισμού Δεοντολογίας και Διαφάνειας του Κινήματος.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.