Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Έγιναν οι εργασίες κλαδέματος στο δίκτυο της ΔΕΗ της κοινότητας Καφηρέα

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009, 16:00
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Με αφορμή την επιστολή της κας Ελένης Μεταλληνού, στην οποία υποστήριζε ότι δεν έχουν γίνει οι εργασίες κλαδέματος των δέντρων στο δίκτυο διανομής της ΔΕΗ της κοινότητας Καφηρέα, ο υπεύθυνος εργολάβος, κ. Κωνσταντίνος Μανούσος, με δήλωσή του, υποστηρίζει ότι έγιναν οι εργασίες πριν δύο μήνες και ότι ο ίδιος εθελοντικά συνεχίζει να εκτελεί εργασίες στα σημεία όπου ξαναδημιουργήθηκε πρόβλημα χωρίς να είναι υποχρεωμένος. Παρατίθεται η δήλωση του εργολάβου:

"Όσον αφορά τους γυμνούς αγωγούς η αντικατάστασή τους με μονωμένους ή με συννεστραμμένους είναι πολύ καλή λύση για την αντιμετώπιση από τις φωτιές. Εγώ ονομάζομαι Μανούσος Κωνσταντίνος του Δημητρίου και είμαι ο εργολάβος που αφορά τα κλαδέματα και θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι το συγκεκριμένο σημείο το κλαδέψαμε πριν 2 μήνες και ξαναέσκασε και ενώ δεν πληρώνομαι και δεν έχω υπογράψει σύμβαση ώστε να ξανακλαδέψω τα ίδια σημεία, συνεχίζω και ξανακλαδεύω στην περιοχή σας από την ημέρα που έπιασαν οι φωτιές εθελοντικά. Οπότε την επόμενη φορά που θα θέλατε να μας γνωστοποιήσετε ή να μας υποδείξετε κάποιο σημείο, τα τηλέφωνά μας υπάρχουν στη Διεύθυνση ΔΕΗ της περιοχής Αλιβερίου και δεσμεύομαι ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τακτοποιήσει το θέμα σας".

Σχετικό θέμα:

  • Επικίνδυνο το δίκτυο διανομής ρεύματος της Νότιας Καρυστίας για την πρόκληση πυρκαγιών www.servitoros.gr/news/view.php/24727/

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.