Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος manager της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλκίδας

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, 11:42
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας ανακοίνωσε ότι ο κ. Γιώργος Κουκλάκης θα αναλάβει τη θέση του team manager της ομάδας του Συλλόγου.

Ο Γιώργος Κουκλάκης σαν παίκτης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στις αρχές της δεκαετίας του 80' με μεγαλύτερους σταθμούς στην καριέρα του την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο 40χρονος πρώην φόργουορντ τελέιωσε μόλις πέρυσι την καριέρα του μετά από τριάντα χρόνια περίπου, αφού αγωνίστηκε στην Β' ΕΣΚΑ με τις Κουκουβάουνες. Η προτελευταία ομάδα του ήταν ο Ιωνικός Ν.Φ.

Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί ότι "παρέδωσε την δύσκολη αλλά πολύ σημαντική θέση του Team Manager σε έναν νέο άνθρωπο, που δείχνει να έχει αρκετές γνώσεις και διάθεση, αλλά και όπως ακούγεται στην "Μπασκετική Αγορά" και έναν πολύ καλό χαρακτήρα, ενω επίσης λόγω του άριστου χαρακτήρα του, έχει πολύ καλές σχέσεις και με όλους τους καλαθοσφαιριστές".

Ο πρόεδρος της ομάδας θα παρουσιάσει στον προπονητή και στους παίκτες της ομάδας τον νέο τους συνεργάτη στην προπόνηση της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο της Κανήθου.

Επίσης ο νέος Manager θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, στην Μυτιλήνη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παπαδο Γερας.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.