Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σύλληψη ανήλικων για κλοπή στο ΚΕΠ Χαλκίδας

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, 14:07
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Σε σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν βραδινές ώρες, την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, που πραγματοποιούσαν περιπολία.

Πρόκειται για δύο ανήλικους από τους οποίους ο ένας Έλληνας, ηλικίας 15 ετών και ο δεύτερος υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 17 ετών.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους και να μεταφέρουν δυο κεντρικές μονάδες Η/Υ, χωρίς να μπορούν να δικαιολογήσουν την προέλευση τους και όπως προανακριτικά προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα μαζί με άλλους δυο ημεδαπούς συνεργούς τους ηλικίας 20 και 18 ετών διέρρηξαν παράθυρο και εισήλθαν εντός του κτηρίου που στεγάζεται το ΚΕΠ Χαλκίδας και αφαίρεσαν συνολικά τρείς μονάδες και μία οθόνη Η/Υ.

Ακολούθως Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας ενήργησαν έρευνα στην οικία του ενός εκ των δυο συνεργών τον οποίο και συνέλαβαν εντός της οικίας του, όπου εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν τα υπόλοιπα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί από το ΚΕΠ Χαλκίδας καθώς και άλλα αντικείμενα η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Επιπλέον συνελήφθη κατά την διενέργεια της κατ' οίκον έρευνας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 28 ετών ο οποίος ήταν μέσα στην οικία και στην κατοχή του οποίου ανευρέθη μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας .

Στο μεταξύ αναζητείται και άλλος συνεργός της κλοπής.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.