Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους εργαζόμενους στο Δήμο Αυλώνος

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010, 12:26
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Διοργανώθηκε και φέτος, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη πλέον γιορτή για τους εργαζομένους του Δήμου Αυλώνος.

Φέτος η εκδήλωση ήταν και αποχαιρετιστήρια αφού ο Δήμος Αυλώνος καταργείται και οι εργαζόμενοι από 1η Ιανουαρίου 2011 είναι εργαζόμενοι του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και η δημοτική αρχή απέρχεται.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κατσούλης, οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου καθώς και οι εργαζόμενοι του Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων γευμάτισαν μαζί στο κέντρο «Φιλέρι» και αντάλλαξαν ευχές.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου και των επιχειρήσεων για την προσφορά τους στους δημότες όλα αυτά τα δώδεκα χρόνια που λειτούργησε ο Δήμος.

Υπογράμμισε ότι "την οργάνωση και την λειτουργικότητά του ο Δήμος Αυλώνος την χρωστά στο φιλότιμο και την υπευθυνότητα των εργαζομένων του".

Τους ζήτησε με την ίδια διάθεση να συνεχίσουν να προσφέρουν στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου και να συμβάλλουν σε συνεργασία με την νέα δημοτική αρχή στην καλή οργάνωση και στο καλύτερο επίπεδο λειτουργίας των υπηρεσιών.

Στη συνάντηση ήταν παρούσα και η προ ολίγων εβδομάδων συνταξιοδοτηθείσα προϊσταμένη του Δήμου Αυλώνος κ. Βασιλική Κωνσταντοπούλου στην οποία ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Αυλώνος Δημήτρης Κατσούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον προκάτοχό του, τον Δημήτρη Τσαπατσάρη, του οποίου εξήρε την συμβολή στο στήσιμο του Δήμου το 1999. Ευχήθηκε τα καλύτερα για τον πρώην πολιτικό του αντίπαλο.

Θύμισε, επίσης, ότι όταν παρέλαβε τον Δήμο πριν από οκτώ χρόνια υπηρετούσαν μόνο 9 μόνιμοι υπάλληλοι. Σήμερα υπηρετούν είκοσι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη στο ΑΣΕΠ η πρόσληψη ακόμη επτά μονίμων υπαλλήλων, κυρίως επιστημόνων. Τα δύο τελευταία χρόνια ο Δήμος παρείχε στους εργαζόμενους υψηλού επιπέδου υποστήριξη από γιατρό εργασίας και τεχνικό ασφαλείας.

Τέλος εκτός από τις ευχές διατύπωσε ένα μήνυμα προώθησης της συλλογικότητας για όλους τους κατοίκους και τους φορείς του καταργούμενου δήμου Αυλώνος.

Ο κ. Κατσούλης κατέληξε, λέγοντας: «Οι κοινοί στόχοι, οι ενιαίες αναπτυξιακές προτεραιότητες, που αναδείξαμε και στη διάρκεια αυτής της θητείας με την εξαιρετική συνεργασία του Πολυτεχνείου, η ιστορική διαδρομή αλλά και η δημιουργική προσπάθεια όλων αυτά τα δώδεκα χρόνια δεν πρέπει να διαλυθούν. Πολλά χρειάζεται να συνεχιστούν, να ολοκληρωθούν και άλλα να ξεκινήσουν. Η συλλογικότητά μας είναι το κλειδί για να πορευτούμε μέσα στον νέο μεγάλο και ισχυρό Δήμο και οφείλουμε να την αναβαθμίσουμε. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή την αποστολή, ως απλός πλέον αλλά ενεργός πολίτης, έχω την ιστορική ευθύνη να την υπερασπίσω».


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.