Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

3.643 ευρώ στο σπίτι του Συλλόγου "Χαμόγελο του Παιδιού" στο Μύτικα

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010, 11:49
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αστέρας 1980 Αλιβερίου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εορταστικής εκδήλωσης «Παίζουμε μπάσκετ για το Χαμόγελο του Παιδιού» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, στο Γήπεδο Αλιβερίου.

Η διοργάνωση έγινε με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μένουν στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Εθελοντικού Οργανισμού 'Το Χαμόγελο του Παιδιού' στο Μύτικα Ευβοίας.

Πλήθος πολιτών, καταστηματαρχών, μαθητών, αθλητών και γονέων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή και κατέκλυσαν το γήπεδο με προϊόντα που γέμισαν τα δυο ημιφορτηγά του Οργανισμού.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: "Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους και να συγκεντρώσουμε στον κουμπαρά του Χαμόγελου το ποσό των 3.643,71 ευρώ.

Ο κουμπαράς ανοίχτηκε από τους εκπροσώπους του Χαμόγελου του Παιδιού που τίμησαν την εκδήλωσή μας κ. Αρη Νικολάου και κα. Βίκυ Φερμελή και τα χρήματα μετρήθηκαν παρουσία των παρευρισκομένων.

Ευχαριστούμε για τη φιλική συμμετοχή τους αθλητές του Ταμυναϊκου και του Ιστιοπλοϊκου Ομίλου Αλιβερίου, τις μαθήτριες της Μουσικής Σχολής Γαλιτοπούλου που με τα χορευτικά τους εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους και τους προπονητές κκ Λάμπρο Σαλταρίκο και Κώστα Φερμελή.

Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές κι Ευτυχισμένο το 2011!"


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.