Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αναφορά Σίμου Κεδίκογλου για το ενδεχόμενο κατάργησης των ΔΟΥ Λίμνης και Καρύστου

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010, 11:45
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Τα έγγραφα του Εμπορικού Συλλόγου Λίμνης και του Επιμελητηρίου Εύβοιας κατέθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με τη φημολογία ενδεχόμενης κατάργησης της ΔΟΥ Λίμνης και Καρύστου αντίστοιχα.

Η εν λόγω φημολογία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις τοπικές κοινωνίες και δη στον επιχειρηματικό κόσμο των νεοσύστατων Καλλικρατικών δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Αννας και Καρύστου.

Όπως υπογραμμίζεται, η λειτουργία των ΔΟΥ συμβάλλει οικονομικά και αναπτυξιακά στις περιοχές και στηρίζουν το ρόλο του κοινωνικού κράτους σε επίπεδο εξυπηρέτησης των φορολογουμένων.

Το ενδεχόμενο της κατάργησης θα εντείνει το πρόβλημα της δύσκολης και χρονοβόρου πρόσβασης στις εκτός των δήμων υπηρεσίες του δημοσίου τομέα.

Περιοδεία Σίμου Κεδίκογλου στην Εύβοια την περίοδο των εορτών

Περιοδεία στην Εύβοια πραγματοποιεί ο βουλευτής κ. Σίμος Κεδίκογλου την περίοδο των εορτών, εκμεταλλευόμενος τις ημέρες αυτές για να συναντηθεί και να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους. Το τριήμερο 24 με 26 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε τη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα είχε επαφές σε Κύμη, Αλιβέρι, Κάρυστο και Μαρμάρι. Την περίοδο των εορτών της Πρωτοχρονιάς θα βρίσκεται σε δήμους και χωριά της Βόρειας Εύβοιας.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.