Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κεραυνός εν αιθρία η απόφαση Καλαβρή να παραιτηθεί

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010, 14:45
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ανατροπές στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων φέρνει η απόφαση του επικεφαλής του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Διρφύων - Μεσσαπίων" κ. Καλαβρή Θανάση, να υποβάλλει την παραίτησή του και παράλληλα δημιουργεί αναστάτωση στην παράταξη που θα κληθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις της.

Η μη παρουσία του κ. Καλαβρή στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ήταν ενδεικτική των προθέσεών του και έδειξε ότι επρόκειτο για ειλημμένη απόφαση.

Ανάλογες φήμες περί απόσυρσης της υποψηφιότητάς του υπήρξαν και κατά την προεκλογική περίοδο. Σήμερα, κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να επιβεβαιώνει τα όσα είχαν λεχθεί κατά την προεκλογική περίοδο.

Κύκλοι από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, επιβεβαίωσαν στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" την πληροφορία και απέδωσαν την απόφαση του κ. Καλαβρή να παραιτηθεί σε καθαρά προσωπικούς λόγους, διαψεύδοντας τα περί προβλημάτων και έμμεσου αναγκασμού σε παραίτηση.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες ο κ. Καλαβρής με επιστολή του θα αναφέρεται στους λόγους και τα κίνητρα που τον ώθησαν στην παραίτηση, αφήνοντας κενή τη θέση του αρχηγού της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.