Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ιωάννης Μπάκας: "Αναγκαία η μίσθωση νέου κτιρίου για την εξυπηρέτηση των αναγκών του νέου δήμου"

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010, 14:41
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Το αργότερο μέχρι 31 Μαρτίου του 2011 θα πρέπει να έχουν μεταφερθεί οι υπηρεσίες του νέου Δήμου Χαλκιδέων σε νέο κτίριο, σε αναζήτηση του οποίου βρίσκεται ήδη η δημοτική αρχή, αφού έχει προκηρυχτεί σχετικός διαγωνισμός.

Οι νέες αρμοδιότητες και οι νέες υπηρεσίες, που θα συσταθούν με την εφαρμογή του Καλλικράτη, κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για εξεύρεση χώρου, ο οποίος θα στεγάσει τις διοικητικές, οικονομικές υπηρεσίες και τη διεύθυνση πολεοδομίας και σχεδίου πόλεως, που θα προκύψει.

Στο Δημαρχείο, στην παραλία, θα παραμείνει το αυτοτελές γραφείο του Δημάρχου, η τεχνική υπηρεσία, το γραφείο συμπαραστάτη του δημότη, το γραφείο προγραμματισμού, η νομική υπηρεσία, που υπάγονται απευθείας στο δήμαρχο. Επίσης, υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραμείνουν και τα γραφεία των παρατάξεων.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μπάκας Γιάννης δήλωσε στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" ότι οι νέες ανάγκες με δεδομένο το τεράστιο πρόβλημα χώρου που αντιμετώπιζαν έως σήμερα τους οδήγησε στο να αναζητήσουν νέο κτίριο, προκειμένου να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του ο διευρυμένος πλέον δήμος με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Να σημειωθεί, ότι μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχουν καταθέσει οι ενδιαφερόμενοι την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό για τη μίσθωση του ακινήτου.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος θα ορίσει με πρόσκλησή του την ημέρα της δημοπρασίας.

Σχετικό θέμα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.