Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σενάρια για το ραντεβού Σαμαρά- Κεδίκογλου

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010, 12:48
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Συναγερμός έχει σημάνει στο "στρατόπεδο" της ΝΔ καθώς η ηγεσία φοβάται τα χειρότερα μετά την ανακοίνωση από την κα Μπακογιάννη της ίδρυσης της "Δημοκρατικής Συμμαχίας".

Το θέμα που έχει προκύψει με την αποχώρηση ή όχι βουλευτών που διατηρούν σχέσεις με την κα Μπακογιάννη έχει προκαλέσει εσωτερικούς τριγμούς.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, πληθαίνουν τα σενάρια και δημοσιεύματα όσον αφορά στη στάση που θα τηρήσει, μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, κ. Σίμος Κεδίκογλου. Ο λόγος έχει να κάνει κυρίως με τη στήριξη που παρείχε στην κα Μπακογιάννη στη διαδικασία εκλογής προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Κεδίκογλου, βέβαια, έχει ήδη δηλώσει ότι "ήταν, είναι και παραμένει στη ΝΔ".

Η αναβολή της συνάντησης του κ. Κεδίκογλου με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά, που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 23 Νοεμβρίου πυροδότησε νέα φήμες και σενάρια.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" ο κ. Κεδίκογλου, "το ραντεβού δεν ακυρώθηκε, αλλά λόγω της επίσκεψης του Κύπριου προέδρου κ. Χριστόφια μετατέθηκε για την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου".

Παράλληλα, τόνισε, ότι ήδη έχει κάνει δηλώσεις και εξέφρασε την απορία του για το τι άλλο θα πρέπει να διευκρινίσει.

Πάντως, πολλά είναι και τα σενάρια που θέλουν τον κ. Σαμαρά να επιχειρεί "άνοιγμα" και να προχωρά σε αλλαγές τόσο σε θέματα τακτικής, όσο και σε πρόσωπα.

Σχετικό θέμα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.