Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Χορηγοί... καλύπτουν τις ανάγκες στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010, 11:56
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Μετά την ανακοίνωση των Πολιτών της Βόρειας Εύβοιας για τη δημιουργία Εθελοντικής Δράσης για το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, εταιρεία Σούπερ Μάρκετ της περιοχής προσέφερε μεγάλης ποσότητας καθαριστικό και άλλο υλικό, το οποίο παραλήφθηκε, κατόπιν γραπτής συμφωνίας του Κέντρου Υγείας και παραδόθηκε στο προσωπικό, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου. Η Κίνηση των πολιτών ευχαριστεί ιδιαίτερα τον προϊστάμενο του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ.

Οι Πολίτες της Εύβοιας υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά ότι "σήμερα στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, υπάρχει τραγική έλλειψη υλικών καθαρισμού, κλινοσκεπασμάτων, οξυγόνου κ.λ.π. Επιπλέον στο ΕΚΑΒ χρειάζονται εργασίες συντήρησης και επισκευής της στέγης και του κλιματιστικού θέρμανσης".

Για το λόγο αυτό καλούν (εφόσον η Πολιτεία δεν πράττει τα δέοντα) ξανά όλους να ευαισθητοποιηθούν και να συμμετάσχουν με όποιον τρόπο νομίζουν στην εθελοντική δράση.

Και καταλήγουν: "Φαίνεται πως η υπόθεση της υγείας στον τόπο μας εξαρτάται πλέον δυστυχώς, από τα στοιχειώδη και τα ελάχιστα! Αυτό που η Πολιτεία έπρεπε να έχει κάνει χθες, ας το κάνουμε εμείς σήμερα".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.