Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Στους Δελφούς ταξιδεύει το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010, 11:48
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Συνεχίζοντας τη δημιουργική του πορεία το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας, επιτελώντας ένα σημαντικό και σπουδαίο έργο πολιτιστικής παιδείας και προσφοράς στον τόπο μας, ταξιδεύει παρουσιάζοντας τις δημιουργίες παιδιών και ενηλίκων εντός και εκτός συνόρων.

Η έκθεση με τίτλο χώρος και χρόνος θα φιλοξενηθεί στον πλέον κατάλληλο τόπο που αποδίδει και τον εν λόγω τίτλο. Ο προθάλαμος του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών είναι ένας χώρος επιβλητικός, ο χρόνος άυλος, συνέχεια πολιτισμού, των παραδόσεων, της ιστορίας προσωπικών ή συνολικών γεγονότων που μένουν χαραγμένα στη μνήμη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης που θα διαρκέσει έως 11 Δεκεμβρίου, έγιναν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου με την παρουσία φίλων και πολλών επισκεπτών οι οποίοι δέχονταν ευχάριστα αυτή την παρουσία του διαφορετικού μπαίνοντας στο μουσείο.

Παρευρέθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού η προϊσταμένη τμήματος Κεντρικής Υπηρεσίας κ. Καλαμαρά, ο κ. Κονταρίδης, η Δήμαρχος Δελφών και πρώην Υπάλληλος Αρχαιολογικής Υπηρεσίας κ. Μπακολουκά κ.ά.

Εκθέτουν οι: Φώφη Αλεξανδρή, Μαρία Γκριτζάλα, Κατερίνα Καπετάνιου, Μίνα Κουζούνη, Μαρία Λαδογιάννη, Εβίτα Λεβή, Βάσω Μπουρμά, Μαρία Ντάρλα, Λίνα Περγάμαλη, Ιουλία Σάββα-Σώτου, Ελένη Σιακανδάρη, Βιβή Σκλιά, Μαριάνθη Σπύρου, Χρυσάνθη Τσιμπίδου, Αντωνία Φλέγγα.

Η έκθεση είναι υπό την αιγίδα των UNESCO της παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και της Εφορίας Αρχαιοτήτων του Υπουργείου, τους οποίους και ευχαριστεί το Εργαστήρι Τέχνης.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.