Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Το βήμα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010, 11:23
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Τάρλας: Αξιοποίηση του μεγάλου φυσικού πλούτου της περιοχής

Ο Ευθύμιος Τάρλας, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας, με το συνδυασμό του Ιωάννη Περήφανου, "Δημοτική Κοινωνική Συνεργασία". Ο κ. Τάρλας αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ότι η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να δώσει βάρος στην αξιοποίηση του μεγάλου φυσικού πλούτου της περιοχής, που αν αξιοποιηθεί σωστά μέσα από μακροπρόθεσμες επενδύσεις με οικολογικό προσανατολισμό, ο τόπος μπορεί να καταστεί ελκυστικός προορισμός για τους ανθρώπους των γειτονικών αστικών κέντρων. "Μέσα σε αυτό το πλαίσιο σκέψης δεν χωράει η προοπτική της βιομηχανοποίησης, η οποία θα έχει ολέθριες επιπτώσεις τόσο για το περιβάλλον όσο και για το μέλλον των παιδιών μας" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Έκκληση Δημήτρη Μητροπέτρου για συμμετοχή στις εκλογές

Στους συνομήλικούς του απευθύνεται κυρίως ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Μητροπέτρος Δημήτρης με το συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη, στέλνοντας το μήνυμα, ότι "πρέπει να κυριαρχήσει σ'αυτές τις εκλογές, δεδομένης και της παρούσας κατάστασης, η συμμετοχή, καθώς
η συμμετοχική δημοκρατία, είναι η μόνη διέξοδος στα προβλήματα που τίθενται μπροστά μας".
Απευθύνει έκκληση "σε όλες τις νέες και τους νέους, αλλά και γενικά στους πολίτες, να καταδικάσουν, την αποχή, γιατί όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό της αποχής, τόσο λιγότερο δημοκρατικό θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών" .

Σταύρος Μυλωνάς: Πρώτες οι ανάγκες των πολιτών και όχι των κομμάτων

Ο κ. Σταύρος Μυλωνάς, στέλεχος του Kireas.org είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς με επικεφαλής την κα Σπανούδη. Απευθυνόμενος στους πολίτες δηλώνει: "δεν έχω να λογοδοτήσω ή να μαζέψω κουκιά για κανένα κόμμα, δίνω προτεραιότητα στις ανάγκες των πολιτών όπως αυτές εκφράζονται από τους ίδιους τους πολίτες. Οι χρηματοδοτικοί πόροι της περιφέρειας θα πρέπει στραφούν στις πραγματικές ανάγκες του πολίτη, στους τομείς προτεραιότητας του και στις περιοχές με μεγαλύτερη ανεργία". Ο κ. Μυλωνάς τονίζει, επίσης, ότι "ο πολίτης δεν θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ένα πιόνι στην σκακιέρα των πολιτικών επιδιώξεων των κομμάτων. Στις επερχόμενες εκλογές ο πολίτης και οι ανάγκες του θα πρέπει να έχουν την πρώτη θέση, όχι οι κομματικές επιθυμίες".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.