Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Κλέαρχου Περγαντά στη Φωκίδα

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010, 13:23
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Στην Ιτέα, στο Γαλαξίδι και στην Ερατεινή περιόδευσε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς μαζί με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώτα Γαζή και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Αρχικά ο κ. Περγαντάς επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στην Ιτέα όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους στο Ίδρυμα, ενημερώθηκε για την οργάνωση και τη λειτουργία του την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική καθώς επίσης και για τα προβλήματα που υπάρχουν. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ιτέας κ. Αριστείδη Παπαλάϊο και Δημοτικούς Συμβούλους.

Ακολούθως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μετέβη στο Γαλαξίδι όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Δρόσο Αγγουρά με Δημοτικούς Συμβούλους και με κατοίκους της πόλης.

Αμέσως μετά ο κ. Περγαντάς επισκέφθηκε την Ερατεινή όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Ανθιμο Ανδρέα και Δημοτικούς Συμβούλους.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος θα συνεχίσει στην περιοδεία του στη Φωκίδα και θα επισκεφθεί τη Δεσφίνα, το Ευπάλιο, τη Γλυφάδα και το Μαραθιά.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.