Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Στηρίζει τον Δημήτρη Παπαναστασίου αλλά δεν είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Σταύρου

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010, 12:50
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυστίων κ. Σταύρου Δημήτρης κάνει γνωστό ότι στηρίζει "ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαναστασίου, εκτιμώντας ότι έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, τη γνώση και την εμπειρία, για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και να εγγυηθεί τη βιωσιμότητα του νέου Δήμου Κύμης -Αλιβερίου", αλλά, όπως, προσθέτει δεν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο και αυτό λόγω "αξεπέραστων προσωπικών και επαγγελματικών λόγων".

Κάνει σαφές πως θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και τους δημότες, συμβάλλοντας με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει στην πρόοδο και την προκοπή της περιοχής.

Τέλος, ευχαριστεί εκείνους που τον τίμησαν και τον εμπιστεύθηκαν και τους καλεί "ξεπερνώντας ψευδεπίγραφες αγκυλώσεις, σε συστράτευση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Παπαναστασίου".

Ο κ. Σταύρου αφήνει σαφείς αιχμές κατά συγκεκριμένων προσώπων, που όπως υπογραμμίζει: "δυναμίτισαν την ενότητα των τοπικών κοινωνιών, προβάλλοντας ρατσιστικές και πολιτιστικές ιδιαιτερότητες, επαναφέροντας λογικές φυλετικής καθαρότητας που δεν συνάδουν σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία και την κοσμοπολίτικη αντίληψη του λαού της Κύμης".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.