Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Η Χαλκίδα αγκάλιασε τους "Εραστές του Ευρίπου... κόντρα στα ρεύματα"

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010, 15:41
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου προβλήθηκε στο κατάμεστο θέατρο Παπαδημητρίου το ντοκιμαντέρ "Εραστές του Ευρίπου... κόντρα στα ρεύματα". Η παραγωγή ήταν του θεάτρου Χαλκίδας και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η πρόεδρος του θεάτρου Ζωή Λιβανίου πραγματοποιήθηκε με μηδενικό προϋπολογισμό "...μόνο με την δύναμη της αγάπης ταξιδέψαμε με τους εραστές του Ευρίπου...κόντρα στα ρεύματα, για να γίνει κάτι για την πόλη σε ένα φεστιβάλ που γίνεται για 4η χρονιά".

Ο κόσμος της Χαλκίδας αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και χάρηκε στιγμές και δράσης στα νερά του Ευρίπου. Το πρωί της Παρασκευής, μαθητές από Λύκεια της πόλης και πολίτες που δεν κατάφεραν να μπουν την προηγούμενη μέρα στο θέατρο Παπαδημητρίου κατέκλυσαν την αίθουσα του Νομαρχιακού συνεδριακού κέντρου.

Η Ζωή Λιβανίου στο τέλος της προβολής στο συνεδριακό μίλησε στους μαθητές, σους εκπαιδευτικούς και όλους τους θεατές για το πως κατάφεραν να κάνουν αυτήν την ταινία σε δύο μόνο μήνες και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Τέλος υποσχέθηκε ότι θα προσπαθούν κάθε μέρα να γίνονται καλύτεροι ως άνθρωποι και ως πολίτες.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.