Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Συνεχίζει το διάλογο με τους πολίτες ο Δημήτρης Θωμάς

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010, 11:00
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και σε κλίμα θερμό συνεχίζεται η προεκλογική περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου και Δημάρχου Κύμης Δημήτρη Θωμά, σε Τοπικά Διαμερίσματα των Δήμων Δυστίων, Αυλώνος και Κονιστρών, μετά την πρώτη φάση της περιοδείας που προηγήθηκε στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Ταμυνέων.

Το συμπέρασμα από τις μέχρι σήμερα επαφές του κ. Θωμά, σύμφωνα με τον ίδιο είναι ότι "μέρα με την μέρα εδραιώνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του και στο συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου", του οποίου ηγείται.

Ο κ. Θωμάς επισκέφθηκε τα Τοπικά Διαμερίσματα Δύστος και Κόσκινα, Νεοχώρι, Αι Γιώργης και Οκτωνιά, Βέλος και Οριό, Κάδι, Μονόδρι, Κήπους, Βρύση και Αγ. Βλάση, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού και υποστηρικτές του.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις μίλησε για ισόρροπη και ισότιμη ανάπτυξη, για οργανωμένη και νοικοκυρεμένη διοίκηση του νέου Δήμου, για αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του νέου Δήμου, για κοινωνική και αγροτική πολιτική, για καταπολέμηση της ανεργίας, για ανάπτυξη της βιομηχανίας με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος, για σύνταξη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και για προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ως εγγύηση για το αναπτυξιακό του έργο κατέθετε το έργο του στον Δήμο Κύμης. Ένα έργο, που οικοδομήθηκε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες.

"Ένα έργο, που πραγματοποιήθηκε", όπως είπε ο Δήμαρχος, "από ένα συνδυασμό απαλλαγμένο από κομματικές ταμπέλες και στηρίγματα, ανεξάρτητο από κάθε είδους συμφέροντα, με μοναδικό στήριγμα την συμμετοχή του Δημότη, ο οποίος κατέστη και πρωταγωνιστής.

Οι συγκεντρώσεις αυτές των "Νέων Οριζόντων", αποτελούν μια καινοτόμο ενέργεια για έναν υποψήφιο συνδυασμό, αφού επιβεβαιώνει στην πράξη τη βαρύτητα που δίνει στον πολίτη, με το να τον ενημερώνει αλλά κυρίως με το να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις προτάσεις του. Μ'αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει έμπρακτα πως ο Πολίτης είναι πρωταγωνιστής".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.