Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Έργα και ημέρες υποψηφίων Περιφερειαρχών

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010, 11:31
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Σε Ερέτρια, Αμάρυνθο και Αυλωνάρι ο Θανάσης Χειμάρας

Την Ερέτρια επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της Ν.Δ κ. Θανάσης Χειμάρας., ξεκινώντας από το Δημαρχείο Ερέτριας, όπου τον υποδέχθηκε η Δήμαρχος κα. Αμφιτρίτη Αλιμπαντέ.

Η Δήμαρχος Ερέτριας μεταξύ άλλων έθεσε υπ' όψιν του κ. Χειμάρα δυο από τα σημαντικά θέματα που αφορούν την Ερέτρια, την υλοποίηση του Βιολογικού Καθαρισμού και τη χρηματοδότηση για την υλοποίηση της ολοκληρωθείσας μελέτης για την αντικατάσταση του Δικτύου Ύδρευσης.

Ανταπαντώντας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χειμάρας ανέφερε τα εξής: «Πρέπει πρώτα να δούμε τα προβλήματα και την ανάπτυξη και να βρούμε λύσεις με στενή συνεργασία και επαγγελματική δουλειά. Τέτοια ομορφιά, όπως στην Ερέτρια, πρέπει να αξιοποιηθεί. Ο τόπος θα πάει μπροστά όταν πρώτος και δεύτερος βαθμός Αυτοδιοίκησης συνεργαστούν στενά στη λύση των προβλημάτων...»

Στη συνέχεια, ο κ. Χειμάρας πέρασε από την αγορά της Ερέτριας συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταμάτη Γκάβαλη και στελέχη του Συνδυασμού «Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε τη αγορά της Αμαρύνθου και συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο του νέου διευρυμένου Δήμου Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα ο οποίος τον συνόδευε σε όλη την περιοδεία του στο Δήμο Αμαρυνθίων.

Στο τέλος της ημέρας ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε το Αυλωνάρι, συνοδευόμενος από στελέχη του Συνδυασμού του, όπου ήρθε σε επαφή με πολίτες της Εύβοιας, ενώ επισκέφθηκε τα εκλογικά κέντρα όλων των υποψηφίων Δημάρχων κ.κ Κούκη, Παπαναστασίου, Θωμά και Σιαγιάννη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και συναντήθηκε με τους υποψηφίους Δημάρχους κ.κ. Παπαναστασίου και Κούκη με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για δύναμη και καλό αγώνα.

Στη Στυλίδα ο Κλέαρχος Περγαντάς

Τη Στυλίδα επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του Συλλόγου Μικρασιατών η οποία ήταν αφιερωμένη στη Μικρασιατική καταστροφή. Ακολούθως ο κ. Περγαντάς παραβρέθηκε στη Γιορτή Ελληνικών Παραδοσιακών Γεύσεων που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λαμίας και το Λαογραφικό Μουσείο Φθιώτιδας στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Περιοδεία Νίκου Παπανδρέου

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με το ΛΑΟΣ, επικεφαλής του "Ανεξάρτητου Μετώπου" κ. Νίκος Παπανδρέου περιόδευσε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου σε Νομούς της Στερεάς Ελλάδας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Οκτωβρίου βρέθηκε στο Καρπενήσι όπου συναντήθηκε με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, στην Φθιώτιδα είχε συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές του "Ανεξάρτητου Μετώπου" με τους οποίους συζήτησε για τις επερχόμενες εκλογές αλλά και για τα τεράστια προβλήματα της περιοχής, ενώ το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στη Βόρεια Εύβοια όπου έτυχε θερμής υποδοχής. Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο κ. Παπανδρέου περιόδευσε στην περιοχή της Αταλάντης.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Γιώργος Μαρίνος

Κλιμάκιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με επικεφαλής τον βουλευτή του ΚΚΕ στην Εύβοια και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μαρίνο Γιώργο, τον κ. Τάσο Χρονά υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τον κ. Κώστα Μπασδέκη Υποψήφιο Δήμαρχο του δήμου Λαμίας, περιόδευσαν στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

Σε δήλωση του ο κ. Μαρίνος μεταξύ των άλλων, σημείωσε τα εξής: "Η "Λαϊκή Συσπείρωση" εκφράζει την αγανάκτηση, τη διαρκή αγωνία των εργατικών -λαικών οικογενειών που ταλαιπωρούνται πολύ και διαπιστώνουν ότι χρόνο με το χρόνο η κατάσταση στον τομέα της Υγείας χειροτερεύει, ανεξάρτητα αν στην κυβέρνηση είναι η Ν.Δ η το ΠΑΣΟΚ.

Η κατάσταση στοιχίζει ανθρώπινες ζωές, αναπηρίες, περιπέτειες και βασανίζει οικονομικά τις λαϊκές οικογένειες. Κάθε προσπάθεια δικαιολόγησης της κατάστασης που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, στα ιατρεία των ασφαλιστικών ταμείων προκαλεί και εξοργίζει χιλιάδες εργαζόμενους.

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που έπρεπε να αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του δημόσιου συστήματος Υγείας παραπαίει μέσα σε ένα πλήθος οξυμένων προβλημάτων. Παραμένουν οι λίστες για μια εγχείριση και υπάρχει αναμονή ακόμα και για τη θεραπεία με ακτινοβολίες για τους καρκινοπαθείς. Είναι χρόνιες, μεγάλες οι ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και σε αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.