Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Συνεργασία της Vodafone με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010, 12:17
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Η Vodafone ανανέωσε για ακόμη μια χρονιά τη συνεργασία της με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, για την προβολή της ταινίας «Η γη είναι το σπίτι μας» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η ταινία δημιουργήθηκε το 2008 από τη Vodafone σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να δραστηριοποιήσει μικρούς και μεγάλους, να συνεισφέρουν στο μέτρο που τους αναλογεί στην προστασία του περιβάλλοντος. Με θέμα το περιβάλλον, η ταινία «Η γη είναι το σπίτι μας», παρουσιάζει το περιβαλλοντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, ενώ παράλληλα προτείνει καθημερινές μεθόδους για την αντιμετώπισή του, όπως για παράδειγμα πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας, χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ανακύκλωση.

Η ταινία προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στη «Θόλο», και μέχρι σήμερα την έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 42.000 άτομα, εκ των οποίων περισσότεροι από 33.000 μαθητές από 700 περίπου σχολεία της χώρας.

Η Vodafone στηρίζει την προβολή της ταινίας, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, με κύριους άξονες την περιβαλλοντική διαχείριση και την ανάπτυξη και επιμόρφωση των παιδιών.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.