Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Συνεχίζει το πρόγραμμα περιοδειών στην Εύβοια ο Κλέαρχος Περγαντάς

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010, 12:38
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Το δήμο της Ερέτριας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κλέαρχος Περγαντάς συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και εκπροσώπους φορέων της Εύβοιας.

Ο κ. Περγαντάς, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής δεσμεύτηκε ότι ως Περιφερειάρχης θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι έχει άποψη και πρόταση για την αναβάθμιση του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας το οποίο μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς πολιτισμού για ολόκληρη τη χώρα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα για το νέο Περιφερειακό συμβούλιο οι χρηματοδοτήσεις των έργων του βιολογικού καθαρισμού και της αλλαγής των αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης.

Στη συνέχεια ο κ. Περγαντάς πραγματοποίησε σύσκεψη με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Μπουραντά και τους εικοσιτρείς εκ των εικοσιεφτά υποψηφίων περιφερειακών του συμβούλων, όπου ορίστηκαν κλιμάκια επισκέψεων στο νομό και συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα.

Οι επαφές και συναντήσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Στις 11 το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς επισκέφθηκε στη Χαλκίδα την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Στη 1 μετά το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον δήμαρχο Χαλκιδέων και το Δημοτικό Συμβούλιο και τέλος ο κ. Περγαντάς θα επισκεφθεί το Λιμενικό Ταμείο.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.