Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Στις 13 Οκτωβρίου ο πλειστηριασμός της Δάριγκ

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010, 14:55
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών από τις 4 έως τις 5 το απόγευμα, θα γίνει ο πέμπτος πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων της υπό εκκαθάριση εταιρείας Δάριγκ με τιμή πρώτης προσφοράς 15.662.015.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πλειοδοτικό ενδιαφέρον για το σύνολο μπορεί να εκποιηθούν χωριστά ως σύνολο οι εξής ενότητες: οικόπεδα- κτιριακές εγκαταστάσεις, μεταφορικά μέσα, έπιπλα και σκεύη, επωνυμία-σήματα, απαιτήσεις, συμμετοχές-μετοχικά δικαιώματα-χρεόγραφα με τιμή πρώτης προσφοράς το ποσό των 13.142.018 ευρώ και χωριστά οι ενότητες "Μηχανογραφικός εξοπλισμός", "πρώτες ύλες και προϊόντα" και η ενότητα "Λοιπά ακίνητα".

Στάση αναμονής τηρεί ο Δήμος Χαλκιδέων
Κρίσιμο για τους εργαζόμενους αλλά και για την πόλη παραμένει το αποτέλεσμα των πλειστηριασμών, καθώς υπάρχει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων για την αγορά του οικοπέδου, σκοπός για τον οποίο είχε αποφασιστεί η λήψη δανείου.

Ο Δήμαρχος κ. Ζεμπίλης Θανάσης επανέλαβε, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, ότι στο πλαίσιο της απόφασης που είχαν λάβει, τηρούν στάση αναμονής, μέχρι το ποσό να κατέβει περίπου στα 10 εκ. ευρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχει πλειοδοτικό ενδιαφέρον και εκτιμά ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αγοραστής.

Στην υποθετική περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε, επίσης, θα μπορέσουν να το αγοράσουν και μάλιστα -όπως είπε χαρακτηριστικά- σε χαμηλότερη ακόμα τιμή, αφού δεν θα μπορεί να το αξιοποιήσει.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.