Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Προσκυνηματική εκδρομή σε Θεσσαλονίκη, Δράμα, Σέρρες και Χαλκιδική

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010, 11:26
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Προσκυνηματική Εκδρομή διοργανώνει ο ιερός Ναός Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου Κανήθου από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική.

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσουν από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κάνηθο, στις 6:30 π.μ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και ενδιάμεσους σταθμούς. Οι εκδρομείς θα επισκεφθούν τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και στη συνέχεια την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πανοράματος.

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο για την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής, όπου θα προσκυνήσουν τον Τάφο του Γέροντα Παισίου. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμυλία και στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα προσκυνήσουν στην Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας και θα επισκεφθούν τον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσουν το πρωί από το ξενοδοχείο για τη Δράμα και για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Της Παναγίας Της Εικοσιφοίνισσας. Επίσης θα επισκεφθούν την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στις Σέρρες και την Ιερά Μονή της Θεοτόκου Βυσσιανής Σερρών.

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσουν στις 12 το μεσημέρι για Χαλκίδα.

Οι δηλώσεις γίνονται στα τηλ. 2221024550 και 6974421529

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.