Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Απείχε από τη σύσκεψη στη Χαλκίδα ο δήμος Αυλώνος

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009, 17:26
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Η αντιπολίτευση του δήμου Αυλώνος, "Ενότητα - Όραμα - Δημιουργία" σχολιάζει ότι ο δήμαρχος, κ. Κατσούλης απουσίαζε από τη σύσκεψη που έγινε στη Χαλκίδα παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, ενώ θα έπρεπε να είναι εκεί για να διεκδικήσει κονδύλια για την επίλυση των προβλημάτων από τις βροχοπτώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Δήμος Αυλώνος σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στις καταστροφές που πρόσφατα έπληξαν την περιοχή μας από τις πλημμύρες και ζητά οικονομική ενίσχυση του για την περαιτέρω αντιμετώπιση. Την ημέρα όμως που η ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Σερβιτόρου γινόταν στη Χαλκίδα σύσκεψη για το ίδιο θέμα με τη συμμετοχή του Γεν. Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Π. Σκλιά, του Νομάρχη κ. Αθ. Μπουραντά και των δημάρχων της Εύβοιας. Ο μόνος δήμαρχος που απουσίαζε και που δεν «κατέστη δυνατό» να στείλει εκπρόσωπό του, ήταν ο κ. Κατσούλης. Αντί να είναι παρών στη διεκδίκηση κονδυλίων και υλικών μέσων για την επίλυση των προβλημάτων της θεομηνίας στο Δήμο Αυλώνος μέσα από τη δράση των αρμόδιων οργάνων, προτίμησε τις άναρθρες κραυγές καθισμένος μπροστά στην θαλπωρή του υπολογιστή του.

Προφανώς τον κ. Κατσούλη δεν τον ενδιαφέρει η αντιμετώπιση της επείγουσας κατάστασης αλλά μάλλον η διαιώνισή της. Είναι πρόδηλο πως ιδίως ενόψει εκλογών, προτάσσει την κομματική του ταυτότητα αμελώντας το ρόλο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εν μέσω καταστροφών σε τόσες περιουσίες μοιάζει τριτοκοσμική η ανακοίνωση του με την οποία καυχιέται για τη δράση της δήθεν «ομάδας πολιτικής προστασίας του Δήμου». Οι δημότες του Δήμου Αυλώνος γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόνο η προσωπική του παρέμβαση μπορεί να τους σώσει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ο Δήμος αντί να αναλώνεται σε φανφάρες επιβάλλεται να είχε επεκτείνει το δίκτυο ομβρίων στα Χάνια. Με την ανοχή όμως του σημερινού δημάρχου δεν είναι απορίας άξιο ότι μας πλάκωσαν ακόμα και οι γύφτοι".

Σχετικά θέματα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.