Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

«Ο κουνενές» του Κώστα Πρετεντέρη από το θεατρικό εργαστήρι Κύκλος

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2007, 08:53
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Το Θεατρικό εργαστήρι Κύκλος του δήμου Αμαρυνθίων βρίσκεται ήδη στην 8η χρονιά της θεατρικής του δραστηριότητας, και όπως πάντα αυτή την εποχή παρουσιάζει την παράστασή του, πρώτα στο θέατρο Σέτας, και έπεται συνέχεια. Έχει προγραμματιστεί να δοθεί και μία παράσταση στις φυλακές Χαλκίδας, προς το τέλος του μηνός, για την οποία θα υπάρξει ενημέρωση.

«Ο κουνενές», αττική κωμωδία όλο δροσιά και φινέτσα, κύκνειο άσμα του προικισμένου και αξέχαστου θεατρικού μας συγγραφέα Κώστα Πρετεντέρη, είναι το έργο που επέλεξε και θα παρουσιάσει φέτος το καλοκαίρι το θεατρικό εργαστήρι Κύκλος, πιστό στις αρχές του να παίζει, κυρίως, ελληνικά έργα, πιστεύοντας πως η δραματουργία του τόπου μας διαθέτει σπουδαία έργα, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

«Ο κουνενές» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Μιλτιάδη Παπανάγνου. Σκηνικά - κοστούμια - μουσική επιμέλεια: συλλογική δουλειά των μελών του θιάσου. Τους ρόλους ερμηνεύουν, με τη σειρά που εμφανίζονται στη σκηνή: Ηρακλής Ντούρμας, Αστερία Κηρύκου, Μυρτώ Γιαννακούρη, Αρετή Ορλανδάτου, Νίκος Γουναρόπουλος, Μαρία Σεφερλή, ΤατιάναΣαμπελνίκοβα, Αντώνης Λαζάρου και Μαριάννα Σεφερλή.

Παραστάσεις θα δοθούν στο θέατρο Σέτας "Ν. Παπακωνσταντίνου", στις 13 και 14 Ιουλίου, ώρα 8.30 μ.μ.. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.