Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Και η Ουρανία Παπανδρέου για τις ελλείψεις στο Κ.Υ Μαντουδίου

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011, 11:43
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Την έντονη αντίδραση των κατοίκων του νέου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Αννας έχει προκαλέσει το γεγονός ότι στο Κέντρο Υγείας αντί των 10 ιατρών Γενικής Ιατρικής-Παθολογίας υπηρετούν μόνο δύο γιατροί εκ των οποίων ο ένας εκτελεί και χρέη Διευθυντή και αντί των 12 Αγροτικών Ιατρών, που θα έπρεπε να βρίσκονται στην περιοχή, υπηρετούν μόνο επτά.

Επίσης ο μοναδικός παιδίατρος που υπηρετούσε στο Κέντρο Υγείας μετατέθηκε στη Χαλκίδα. Τέλος το ΕΚΑΒ της περιοχής αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα καθώς οι οδηγοί των ασθενοφόρων δεν επαρκούν για να καλύψουν όλες τις βάρδιες, για όλη την περιοχή.

Τα προβλήματα αυτά τα οποία επισημαίνονται και σε σχετική επιστολή της Δημοτικής Αρχής αναφέρει σε ερώτησή της προς τον Υπουργό Υγείας η βουλευτής Εύβοιας του ΛΑΟΣ κα Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη.

Υπολειτουργεί ο χώρος της υγείας και στο Νομό Λακωνίας
Η κα Παπανδρέου με άλλη ερώτησή της αναφέρεται και στις ελλείψεις αγροτικών ιατρών στο Νομό Λακωνίας, όπου οι κάτοικοι ζουν σε μεγάλη ανασφάλεια τα τελευταία χρόνια, λόγω της σοβαρής έλλειψης Αγροτικών Ιατρών, ιδίως σε περιοχές λιγότερο προσβάσιμες καθώς και σε περιοχές που βρίσκονται σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων από την Σπάρτη. Όπως αναφέρει "ο χώρος της υγείας στο Νομό Λακωνίας υπολειτουργεί και για τους λόγους αυτούς ούτε οι αγροτικοί γιατροί δεν εμφανίζονται πρόθυμοι να υπηρετήσουν σε πολλές αγροτικές περιοχές".

Στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Φθιώτιδας του ΛΑΟΣ η Ουρανία Παπανδρέου

Η Βουλευτής Ευβοίας του ΛΑ.Ο.Σ κα. Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη, παρευρέθη στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας στη Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας παρουσία του Προέδρου κ. Τουσιάδη και λοιπών μελών της Νομαρχιακής.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.