Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Συμεών Κεδίκογλου για τους ξενοδόχους της Εύβοιας

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011, 11:37
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Παρέμβαση έκανε ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κ. Συμεών Κεδίκογλου με στόχο να εξασφαλιστεί η δυνατότητα των ξενοδόχων να συνάψουν συμβάσεις με την Εργατική Εστία στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2011.

Το πρόβλημα είχε να κάνει με το γεγονός ότι αρκετοί ξενοδόχοι θα έχαναν την προθεσμία, γιατί δεν έχουν ακόμα λάβει το σήμα του ΕΟΤ, λόγω καθυστερήσεων για τις οποίες δεν ευθύνονται οι ίδιοι, αλλά οι αλλαγές και η μεταβατική περίοδος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον Καλλικράτη και οι οποίες θα απέκλειαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, καθώς η προθεσμία λήγει στις 31 Ιανουαρίου.

Ο βουλευτής ήρθε σε επαφή με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, τον ΕΟΤ και την Εργατική Εστία και σε συνεργασία με την πρόεδρο της κ. Τσιμπίδα εξασφάλισε ότι "οι ξενοδόχοι που έχουν κάνει αίτηση για το σήμα του ΕΟΤ και δεν το έχουν παραλάβει ακόμα μπορούν να καταθέσουν έγκυρα την αίτησή τους στην Εργατική Εστία στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2011 και όταν θα πάρουν στα χέρια τους το σήμα να ενταχθούν κανονικά στον κατάλογο των συμβεβλημένων".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.