Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Θεόδωρος Γιαννούκος: "Σε δύο μήνες η λύση για τη λαϊκή του Σαββάτου δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος"

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011, 13:09
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Ζεμπίλη Θανάση είχε αντιπροσωπεία των σωματείων Λαϊκών Αγορών Νομού Εύβοιας την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το θέμα της Λαϊκής του Σαββάτου.

Να σημειωθεί ότι για μία ακόμα φορά οι συμμετέχοντες στη Λαϊκή αρνήθηκαν να ανοίξουν τους πάγκους τους στη νέα θέση που έχουν μεταφερθεί και το Σάββατο πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης.

Κατά τη συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο, σύμφωνα με τις δηλώσεις στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" του κ. Γιαννούκου Θεόδωρου, έλαβαν τη δέσμευση ότι εντός δύο μηνών θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης νέας απόφασης για τη μεταφορά σε τρεις θέσεις κοινής αποδοχής σε κάθε μία από την οποία θα λειτουργεί η Λαϊκή για ένα χρόνο.

Τους πρότεινε, επίσης, για το διάστημα των δύο μηνών να μεταφερθούν στη θέση, όπου τώρα αρνούνται να μεταφερθούν, ενώ για το Πάρκο του Λαού τίθεται ζήτημα νομιμότητας.

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου, τα σωματεία Λαϊκών Αγορών Εύβοιας καλούν σε έκτακτη μικτή γενική συνέλευση με θέμα 'Απόφαση για τη Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου'. Σε σχετική πρόσκλησή τους αναφέρουν ότι "μετά την τελευταία συνάντηση με τον Δήμαρχο και τις τελευταίες εξελίξεις, το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και απαιτείται η παρουσία όλων".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.