Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Τη συμπαράσταση των δημοτών στο νέο ξεκίνημα ζήτησε ο Βασίλης Βελέντζας

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010, 11:37
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δήμαρχου Ερέτριας κ. Βασίλειου Βελέντζα και του νεοσύστατου Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος μετά την ορκωμοσία του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη στήριξή τους και ζήτησε την συμπαράσταση όλων στο νέο ξεκίνημα με «πλοηγό - όπως είπε- μία καινούργια μεταρρύθμιση που ονομάζεται «Καλλικράτης».

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προετοιμασία αυτής της αλλαγής στο νέο Δήμο που έχει ήδη ξεκινήσει τόσο από τον ίδιο όσο και τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Συμβούλους των Δημοτικών-Τοπικών Κοινοτήτων και προβλέπει αρχικά τη συνένωση των δύο πόλεων σε ένα νέο Δήμο.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ. Χρυσοστόμος μετά τις ευχές του στον δήμαρχο και το νέο δημοτικό συμβούλιο πρόσφερε από μία Καινή Διαθήκη σε όλους τους νεοεκλεγέντες συμβούλους.

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδας κ.κ Σταμάτης Γκάβαλης, Νίκος Φατούσης, Αποστόλης Βαρδακώστας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Λάμπρος Γκάνης, ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας κ. Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Θεόδωρος Σταματίου, ο Διοικητής Τροχαίας Χαλκίδας κ. Κώστας Αργύρης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας κ. Δημήτρης Σίδερης, ο Λιμενάρχης Ερέτριας κ. Νικόλαος Μπόμπορης, ο Δήμαρχος Αμαρυνθίων κ. Παναγιώτης Μιχαήλ, οι πρώην Δήμαρχοι Ερέτριας κ.κ Αντώνιος Θεοδώρου και Διάγγελος Γούναρης.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.